Loading...

Bedrijfsprofiel

Ideal Work® en het concept “hoge kwaliteit in beton”

Ideal Work® is opgericht in 1997 en is tegenwoordig de Europese leider in de productie en ontwikkeling van systemen voor betonnen vloeren, landschapsarchitectuur en decoratieve bepleistering op basis van cement.
Dankzij zijn grondige kennis van en inzicht in cement kan het bedrijf echt innovatieve en alternatieve oplossingen ontwikkelen voor interne en externe afwerkingen van landschapsarchitectuur. In slechts zeer korte tijd zijn deze zeer succesvol en populair gebleken bij klanten, ontwerpers en aannemers. De afwerking is aantrekkelijk, uniek, mooi, praktisch en functioneel.
Daarom zijn wij van mening dat Ideal Work®, met een volledig assortiment producten, de ideale partner is voor ontwerpprofessionals en bedrijven die werkzaam zijn in de betonvloer- en landschapsarchitectuur.
De aangeboden systemen variëren van de ongeëvenaarde Sassoitalia®-technologie – het paradepaardje van het bedrijf – tot Wall Printing, Microtopping® micro-cement en decoratieve vloeren zoals Nuvolato en Acid Stained. Ideal Work® is doorgegaan met het ontwikkelen van nieuwe ingenieuze systemen, zoals Beton Top voor het opknappen van dunbed-vloeren en Stencil Top voor betonpatronen

 

Beton zoals u het zich nooit had kunnen voorstellen

 

Alles begint met beton, een uniek materiaal, kneedbaar en werkbaar, in staat om de meest uiteenlopende vormen te creëren. Veelzijdig, omdat het perfect kan worden geïntegreerd met elke stijl en getint is in een oneindige verscheidenheid aan kleuren, duurzaam omdat het zeer goed bestand is tegen slijtage en klimaatverandering.
Een eenvoudige, door de tijd beproefde grondstof die is versterkt door middel van passie en zakelijke knowhow, levend, creatief en pulserend, in staat om alle soorten oppervlakken te bedekken.

De filosofie van het bedrijf: “mooi om naar te kijken, comfortabel om mee te leven”

 

Er is geen mooier doel dan het leven van mensen beter te maken, en dit is precies de missie van Ideal Work®. Deze positieve en proactieve filosofie weerspiegelt zich in de ontwikkeling van innovatieve producten van erkende hoge kwaliteit met de wens om klanten in elke fase gewaardeerde ondersteuning te bieden. Vanaf de keuze van de implementatie samen met hen en voor hen een esthetisch aangename en uiterst functionele omgeving creëren om in te wonen en te werken.

Perfecte installatie geeft een perfect resultaat

 

Ideal Work® is overal in Italië aanwezig, ondersteund door een zeer bekwaam en professioneel netwerk van speciaal opgeleide en goedgekeurde aannemers. Dit zorgt ervoor dat het voltooide project voldoet aan de verwachtingen van zowel de klant als de ontwerper en is de beste garantie voor tijdige en passende technische ondersteuning indien nodig.

Er kan geen innovatie plaats vinden zonder onderzoek

Alle producten van Ideal Work® worden voortdurend verbeterd dankzij een constante dialoog met hun medewerkers. Alle materialen worden getest door onafhankelijke laboratoria en worden vervaardigd volgens strikte kwaliteitsnormen conform de geldende regelgeving in de industrie.
Het bedrijf importeert de beste internationale technologische innovaties. Deze nauwgezette aandacht voor onderzoek samen met dagelijkse marktmonitoring van de referentiemarkt en nieuwe consumentenbehoeften zorgen ervoor dat Ideal Work® in staat is om aan alle eisen van ontwerpers, installateurs en klanten te voldoen.

 

Training als een Waarde

Ideal Work® organiseert regelmatig trainingscursussen voor nieuwe medewerkers en opfriscursussen voor hun erkende professionals. Alle cursussen worden gegeven door speciaal opgeleide mensen en bestaan uit een theoretische sectie, die essentieel is om de basis van beton te leren, en een praktisch gedeelte, waar de studenten echte betonnen afwerkingen kunnen maken, en de apparatuur en Ideal Work®-producten kunnen testen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op