Loading...

Dat Microtopping in staat is om alle ruimtes en oppervlakken te veranderen en meerwaarde te verlenen is geen geheim meer, maar dat het een heel leven kan veranderen, dat is pas echt nieuws. Het verhaal is dat van Anna Van Hirtum die er op 38-jarige leeftijd voor koos om een ​​succesvolle loopbaan als apotheker op te geven om al haar creativiteit als interieurontwerpster en toepasser van Microtopping tot uitdrukking te brengen.


Er zijn passies die je niet kunt onderdrukken, zoals iedereen die een artistieke inborst heeft, maar gedwongen is om dit samen te laten gaan met een baan die nou niet bepaald stimulerend is, maar al te goed weet.
Dat is nou juist waar het verhaal van Anna over gaat.
Ondanks een uitstekende baan als apotheker heeft Anna zich eigenlijk nooit helemaal voldaan gevoeld, omdat haar creatieve geest geen manier kon vinden om zich uit te drukken.

Haar passie was tien jaar eerder geboren, tijdens een vakantie in Afrika. Daar ontdekte Anna tadelakt, een Marokkaanse kalkpleister afkomstig uit het Atlasgebergte. Haar interesse in dit zeer bijzondere materiaal heeft de apotheker ertoe aangezet alles over de toepassing ervan te leren en, eenmaal terug in Europa, zich aan te bieden als toepasser. Helaas liep het project door de verschillende weersomstandigheden in Europa en de hogere Europese afwerkingseisen uit op een mislukking.

Toch gaf Anna het nooit op en bleef ze zoeken naar materiaal dat haar zou kunnen inspireren en de juiste doorbraak zou kunnen bieden. En toen kwam eindelijk de inval, bijna een verliefdheid als het ware: Microtopping! Onze decoratieve coating die met slechts 3 mm dikte vloeren, wanden en voorwerpen bedekt en voor een doorlopend en materiaaleffect en warmte in de ruimte zorgt. Een uniek materiaal dat met zijn potentieel kan inspireren tot nieuwe en creatieve oplossingen.

Dit was haar kans en Anna verspilde geen tijd. Een uitgebreide cursus over de toepassingstechnieken van Microtopping bij Ideal Work vormde de springplank naar haar nieuwe leven.

Vandaag heeft Anna haar droom waargemaakt: ze is een gewaardeerde interieurontwerpster en ze weet dat ze met Microtopping haar eigen creatieve ideeën vorm kan geven; ze weet dat een hoogwaardige design afwerking veel mogelijkheden biedt en je er nagenoeg oneindig veel kanten mee op kan.

De resultaten van dit experiment zijn zichtbaar in de prachtige showroom die Anna in België heeft geopend, waar, mede dankzij haar werk, Microtopping nu een gedeelde keuze is van diegenen die op zoek zijn naar moderne en creatieve oplossingen.

De projecten van de voormalige apotheker staan ​​inmiddels bekend om hun originaliteit. In haar handen gaat Microtopping een creatieve verbinding aan met de meest uiteenlopende materialen: hout, bamboe, gebruineerd ijzer, oude bakstenen. Met deze elegante bedekking gaat Microtopping op natuurlijke wijze een verbinding aan en verleent elk element meerwaarde, waarbij de materialen worden verfraaid met een uniek effect, een stijlcode die de signatuur van Anna en het kenmerk van haar nieuwe loopbaan is geworden.

 

Datum: 2016

Plaats: Messelbroek, België

Oplossingen gekozen voor Showroom in België