Loading...

Bedrijf

Een toonbeeld zijn van positiviteit, respect en enthousiasme, vakmanschap naar een hoger niveau brengen en waarde hechten aan mensen en de omgeving.

 

Uit een klein stadje zoals Vallà di Riese Pio X (in de Italiaanse provincie Treviso) komt een groot doel voort: de kunst van decoratieve betonnen oppervlakken in de wereld brengen om de leefomgeving radicaal te veranderen met een nieuwe praktische schoonheid om te beleven.

De virtueuze cirkel van Ideal Work

Ideal Work hanteert een unieke marktbenadering, die is gebaseerd op samenwerking en continu overleg met haar partners. Geflankeerd door een netwerk van hooggekwalificeerde aannemers/toepassers die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van de producten van het bedrijf, hecht het bedrijf erg veel belang aan opleiding, bijscholing en advies. Een virtueuze cirkel die leidt tot het creëren van innovatieve producten, en maakt het mogelijk om in te spelen op de individuele eisen van de opdrachtgevers om hun omgeving aan hun eigen smaak aan te passen.

In 2020 is Ideal Work deel gaan uitmaken van de Bostik/Arkema groep.

Bostik, een dochteronderneming van de Arkema groep, is wereldwijd actief op de bouw-, industriële en verbruiksmarkt en ontwikkelt innovatieve en multifunctionele lijmoplossingen voor het afdichten die in staat zijn om het dagelijkse leven een nieuwe vorm te geven.

Sinds 2006 is Arkema beursgenoteerd in Parijs.

Naar nieuwe landen

Marktuitbreiding naar het buitenland door de jaren heen.

Training als kernwaarde

Synergie, samenwerking, luisteren. Dit zijn de kernwaarden die voor Ideal Work de leidraad vormen in de relatie met haar vakbekwame aannemers/toepassers. Training is het uitgangspunt om de markt de hoogste kwaliteit te bieden: Ideal Work biedt haar partners basis- en opfriscursussen, technische ondersteuning na de cursus en deskundig advies.

De cursussen, die in het Italiaans en Engels worden gegeven, zijn inclusief theorie en praktijk en bieden eveneens 360-graden ondersteuning. Aannemers en toepassers krijgen zo ook de kans om zich te confronteren met andere vakmensen in de branche.

ONTDEK AL ONZE CURSUSSEN

Niet alleen klanten … maar ook partners!

25 jaar Ideal Work

Bekijk de video

 

“Met zijn allen zijn we een geweldig team”: bepaalde doelen kunnen alleen bereikt worden door goed teamwork. Dit tekent Ideal Work en haar aannemers en toepassers nou precies, een team dat met veel inzet en gedrevenheid werkt… maar waarbij ook de speelse kant niet uit het oog verloren wordt!

De oprichters

“Het geheim is om te proberen je grenzen te verleggen en altijd een stap verder te gaan.”

Ideal Work is ontstaan in 1997 vanuit een ontmoeting van de twee oprichters: Maurizio Pontello en Luca Seminati.

Maurizio, voormalige vloerenlegger met 40 jaar lang ervaring in de branche; Luca, commercieel en technisch buitenlandmedewerker. Twee mensen die hun vaardigheden hebben weten samen te voegen en die samen de uitdaging aangegaan zijn om het concept van decoratieve betonoppervlakken op de Italiaanse markt te introduceren.

Ons verhaal

Team

Wij geloven in teamwork, in een groep die altijd klaar staat om de nieuwe uitdagingen van de toekomst aan te gaan, met een internationale mindset maar met een buitengewoon vermogen om te luisteren en klantgericht te denken. Dat is wat de mensen binnen het bedrijf verenigt.

Neem contact met ons op

Heeft u nog andere vragen of verzoeken?
Wilt u meer informatie over producten en diensten?
Wilt u partner worden van deal Work® of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op