Loading...

Sassoitalia®-vloer

Mooi en toegankelijk

Sassoitalia® is een natuurlijk systeem voor het snel en economisch creëren van prachtige, harde landscaping. Met Sassoitalia® worden kleurrijke natuurlijke aggregaten zoals marmer, kalksteen, gewassen kiezelstenen en gemalen steen gecombineerd met de kleuren van de natuur, waardoor ontwerpers en ambachtelijke applicators de vrije hand krijgen om uitstekende en unieke landschappen te creëren.

Info

Unieke schoonheid

VOORDELEN

Het is uniek en kan op maat worden afgewerkt

Ontwerpers en klanten kunnen zowel de betonkleur als het type, de kleur en de textuur van aggregaten kiezen. Ideal Work Color Mix is verkrijgbaar in 5 standaardkleuren, wat tien of meer kan worden wanneer grey cement geheel of gedeeltelijk wordt vervangen door wit. De aggregaten kunnen afkomstig zijn uit de eigen collectie van Ideal Work of uit meer lokale leveranciers waar empathie met traditionele kleuren en afwerkingen vereist is. Aggregaten kunnen uitgewassen zijn, ronde kiezels of gebroken, hoekige stenen, wat beter is voor de slipweerstand. Dieptebelichting van het aggregaat, gereguleerd door de Ideal Work-oppervlakdeactivator, heeft ook een indrukwekkend effect op de uitstraling.

Het is extreem aanpasbaar

SassoItalia® heeft een gegoten dikte van slechts 3 cm nodig. Dit resulteert in een uitzonderlijk aanpassingsvermogen dat het ideaal maakt voor het renoveren van bestaande vloeren. In deze gevallen volstaat het om de primer aan te brengen, zodat de plak hecht aan de onderliggende betonnen basis. Het is ook mogelijk om “vers op vers” toe te passen, vooral in het geval van kleine gebieden. Het heeft geen onderhoud nodig en zijn originele kenmerken blijven ongewijzigd. Het is ook ideaal voor gebruik binnenshuis, waar het ook kan worden gegrond en gepolijst!

Geschikt voor alle klimaatomstandigheden

Het oppervlak van Sassoitalia® kan worden behandeld met speciale beschermende coatings die stof afremmen, binnendringen van vocht voorkomen en een lange levensduur garanderen door weerstand te bieden aan de meeste externe invloeden. Speciale coatings beschermen Sassoitalia® ook tegen de gevolgen van vries/dooi-cycli of zoutwaternevel. In alle gevallen worden de behandelingen snel en economisch aan het eind van de werkzaamheden toegepast door de ambachtelijke installateurs.

HOE

1. Oppervlakvoorbereiding

2. Toepassing van het cementbindende middel – Ideal Bond

3. Toepassing van het Sassoitalia®-mengsel

4. Afwerking en egalisatie van het oppervlak

5. Toepassing van de oppervlak-deactivator

6. Reiniging van het oppervlak

7. Aanbrengen van een beschermende sealer (aanbevolen)

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?


Neem contact met ons op