Loading...

Gestempeld beton

Gestempeld beton:

De gestempelde plaat van Ideal Work® behoudt de bruikbaarheid van beton, maar transformeert het in een aantrekkelijk oppervlak dat de schoonheid van natuursteen, steen, keramiek, baksteen en zelfs hout kan nabootsen. De prijs is echter ongetwijfeld competitiever dan deze originele materialen en de installatietijden zijn in vergelijking uitzonderlijk snel.

Info

Unieke schoonheid

VOORDELEN

Het is uniek en kan worden aangepast

Beperk je fantasie niet: Flat Work®-gestempeld vlakwerk past zich aan aan uw persoonlijkheid. Bedenk een gepersonaliseerd ontwerp dat u zou willen voor uw beton en bespreek het met de experts van Ideal Work®: u kunt de look realiseren door verschillende soorten kleur- en textureringssystemen te gebruiken, zoals gekleurde zuren, vulling van voegen, Griekse tegels of decoratieve rozetten .

Het is praktisch

De gestempelde afwerking van Ideal Work® is monolithisch en daarom niet onderhevig aan inkepingen of verzakkingen. Dit is het grote verschil met vormsluitende of natuursteenafwerkingen, die ook gevoeliger kunnen zijn voor temperatuurschommelingen. De doorlopend versterkte plaat die met Ideal®-systemen is gemaakt, elimineert het probleem van onkruid dat tussen de stenen groeit, waardoor het ideaal is voor wegen, pleinen, fietspaden, trottoirs, voetgangersgebieden, winkelcentra, hotels, kampeerterreinen en pretparken (waarvoor normaal gesproken veel onderhoud vereist is).

Het is solide en robuust

Er zijn situaties waarin een betonnen plaat vereist is om zware belastingen te weerstaan, zoals oprijhellingen voor garages, parkeergarages of vergelijkbare ruimten waar veel verkeer komt. Dit is echter geen goede reden om af te zien van een veel aangenamere uitstraling dan normaal beton. In principe wordt het oppervlak van Ideal Work®-gestempeld beton vóór het gieten behandeld met speciale kleurverharders, waardoor de gewenste kleur wordt gecreëerd en de normale slijtvastheid wordt verdubbeld.

HOE

1. Oppervlakvoorbereiding

2. Beton plaatsen en nivelleren

3. Toepassing en opname van Colour Hardener

4. Afwerking en egalisatie van het oppervlak

5. Toepassing van het Powder-oplosmiddel

6. Stempeling en afwerking

7. Reiniging van het oppervlak

8. Toepassing van een beschermende sealer

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?


Neem contact met ons op