Loading...

Rasico®

Rasico® is een decoratieve coating op cementbasis voor buitenoppervlakken en biedt een hoge slijtvastheid, zelfs met een dikte van slechts 3-4 mm.
Rasico® wordt aangebracht met een troffel op nieuwe of bestaande ondergronden en biedt originele ontwerpen die worden gekenmerkt door de unieke afwerkingen die kunnen worden gevarieerd door middel van kleurkeuze en applicatietechniek.
Rasico® kan snel worden toegepast met minimale materiaalbenodigdheden en zonder dat bestaande platen moeten worden verwijderd, waardoor het perfect is voor renovaties van terrassen en balkons.

Het mengsel bestaat uit een poeder op basis van kwarts en watergedragen polymeer en wordt aangebracht in twee lagen, met een laatste schuurbeurt waardoor en diepte en beweging ontstaat.

VOORDELEN

Perfecte oppervlakken gedurende lange tijd

Door Rasico® te kiezen, kunt u genieten van oppervlakken die in de loop van de tijd hun perfecte uiterlijk behouden. Dit is dankzij de beschermende behandelingen die het oppervlak buitengewoon resistent maken tegen slijtage, olie, water, weersinvloeden en UV-stralen. Oppervlakken gemaakt van Rasico® zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

 

Een origineel ontwerp

Dankzij de troffeltoepassing en vaardigheid van de artisanale applicator biedt Rasico een origineel en altijd ander ontwerp, waarmee een minimale look wordt gecreëerd.

Met Rasico® kunt u een antislip- en valbestendig oppervlak verkrijgen.

Rasico® is beschikbaar in 29 standaardkleuren!

Snel te installeren

Afhankelijk van het seizoen, het klimaat en de complexiteit van het ontwerp, kan een team van Ideal Work-vakmannen 200 m² vloeroppervlak in ongeveer 2-3 dagen realiseren. Het oppervlak moet slechts een paar uur na voltooiing voetverkeer kunnen ontvangen. Rasico biedt snel te installeren oppervlakken die in de loop van de tijd meegaan.

HOE

1. Voorbereiding van de ondergrond
2. Troffelapplicatie van een mengsel van Kleurverharder + Ideal Binder + Water
3. Toepassing en afwerking met troffel van een mengsel van Kleurverharder + Ideal Binder + Water
4. Schuren
5. Toepassing van een resealing/beschermende coating.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of wilt u gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op