Loading...

Technische documentatie

PRODUCTGEGEVENSBLADEN

ACIDO PROVERTICAL

ACIDO –PROVERTICAL is een” verdikker" .
Het wordt gebruikt om de reologie van de Ideal Work Acid Stains te verdikken of te modificeren om te voorkomen dat ze gaan druipen, zodat ze effectief met een penseel kunnen worden aangebracht op verticale oppervlakken.

ACTIVE-GEL

ACTIVE GEL bevat ingrediënten en actieve zuren om microblootstelling te verkrijgen op eerder uitgeharde betonnen oppervlakken.

ANTISKID

Zeer slijtvaste fillers die, indien toegevoegd aan Ideal Sealer, het oppervlak hoge antislip-eigenschappen geven. Ideaal voor het beschermen van vloeren en randen van het zwembad waar dergelijke slipweerstandseigenschappen vereist zijn

AQUAPEL-S

Micro-emulsie waterzout-afstotend voor betonoppervlakken

ARCHIBETON®

Multifunctionele vloeibare hulpstoffen voor beton met kleurconditionering.

ARCHITOP® CATALYST

ARCHITOP-KATALYSATOR is een copolymeer op waterbasis.
Wanneer ARCHITOP CATALYST wordt gemengd met Ideal Work Kleurverharder is het mogelijk om een zeer resistente cementgebaseerde coating te maken met geweldige esthetische kwaliteiten. Dikte 2-4 mm

BARRIER-CEM

BARRIER-CEM is een epoxycement glad afwerkmengsel voor dunne coating, een ideale voorbereiding, zelfs voor vochtige oppervlakken, voorafgaand aan de behandeling met andere soorten coatings. BARRIER-CEM is ideaal om op tegels en marmer te worden aangebracht als bescherming voor Ideal Work Microtopping.

BARRIER-CEM

BARRIER-CEM is een epoxycement glad afwerkmengsel voor dunne coating, een ideale voorbereiding, zelfs voor vochtige oppervlakken, voorafgaand aan de behandeling met andere soorten coatings. BARRIER-CEM is ideaal om op tegels en marmer te worden aangebracht als bescherming voor Ideal Work Microtopping.

BETONTOP

Voorgemixte, vezelversterkte concentraatbijmengsel voor overlay betonnen vloeren (2,5-6 cm)

CEMENT SCUD GEL

CEMENT SCUD GEL is een formulering die is ontworpen om betonnen oppervlakken te beschermen. Bij toepassing op betonnen oppervlakken vormt CEMENT SCUD GEL een folie die voorkomt dat spatten cement en/of kalk het bestaande oppervlak aantasten.

COLO-RE’

COLO-RE 'is een op oplosmiddelen gebaseerd systeem voor het renoveren en verven van oude betonnen oppervlakken. Het product is speciaal ontworpen voor gebruik op gestempelde betonnen oppervlakken.

COLOUR HARDENER

Kleurverharder voor gestempelde betonvloeren.

COLOUR PACK-C

Mengsel van UV-stabiele pigmenten, ontworpen om Ideal Wall, Ideal Tix en Microtopping te kleuren

COLOUR-MIX

Vooraf gemengd, gekleurd, vezelversterkt concentraat voor geagglomereerde betonoppervlakken SASSOITALIA®

EASY WAX

EASY WAX is vervaardigd met zuiver bijenwas vermengd met bepaalde componenten die volledig niet-toxisch zijn. EASY WAX creëert een beschermende film die een natuurlijke glans aan het oppervlak herstelt, waardoor het een sterke waterafstotendheid en weerstand tegen vocht, olie, stof en vuil in het algemeen geeft. EASY WAX zorgt voor een langdurige beschermende werking van het oppervlak tegen stof en vuil in het algemeen.

EASYSTRIP

EASYSTRIP is een verfverwijderaar op waterbasis met een laag VOS-gehalte die op acryl gebaseerde architecturale coatings effectief verwijdert. Bevat geen TAP's of Hap's, biedt eenvoudige reiniging met water en zeep of gedenatureerde alcohol.

EPOXY COAT

Tweecomponenten, oplosmiddelvrije epoxyhars.

EPOXY COAT

Tweecomponenten, oplosmiddelvrije epoxyhars.

FINISH COAT - HP

Finish Coat HP is een speciale formulering van IDEAL WORK MICROTOPPING Finish Coat. Het is ontworpen voor hoge slijtvastheid en intensief gebruikte verkeersgebieden. De innovatieve formule biedt de juiste balans tussen de weerstand van BASE COAT en de esthetische afwerking van FINISH COAT.

Fila SR95

Vlekverwijderaar

Filanorust

Roestvlekverwijderaar

Filanospot

Vlekverwijderaar

Filazero sil

Siliconenverwijderaar

GUAINA – RUBBER JOINT FILLER

Vulmiddel voor het afdichten van voegen in verschillende formaten

Guide Method Statement voor decoratieve vloeren van SASSOITALIA

Het volgende wordt alleen als richtlijn gegeven aan voorschrijvers en anderen die het gebruik van SASSOITALIA overwegen voor hun decoratieve vloerafwerking. Aannemers die het werk willen uitvoeren, moeten worden opgeleid en begeleid door door Ideal Work goedgekeurde instructeurs.

HYDRO-DEFENSE

HYDRO-DEFENSE is een op oplosmiddel gebaseerde hydrofobe beschermende laag/sealer. Het is een perfecte oplossing om de waterafstotendheid van Microtopping te verhogen wanneer het wordt aangebracht in douches, wastafels en op aanrechtbladen en andere oppervlakken.

IDEAL ACRYLIC

Ideal acryl is een gebruiksklaar acrylcopolymeer op waterbasis dat is ontworpen om de kleuren op Ideal Wall of Ideal Tix te beschermen en te fixeren. De acrylcopolymeren zorgen voor een langdurige duurzame beschermende coating. Door de medium vaste stof is het een ademende, slijtvaste coating.

IDEAL BINDER

Bindmiddel voor cement

IDEAL BOND

DEAL-BOND is een gebruiksklaar, cementgebonden bindmiddel dat is ontworpen voor gebruik met cementachtige toplagen zoals SASSOITALIA of TOP FLOOR op uitgehard beton voor gebruik binnen en buiten. Het kan ook worden gebruikt voor het verlijmen van nieuw beton (of ander cementachtig materiaal) op bestaand beton. Het wordt niet beïnvloed door eventueel vocht in de onderlaag.

IDEAL CERA

IDEAL CERA is gemaakt van metallische acrylpolymeren die de vloer een aanzienlijk esthetisch effect geven, evenals een verhoogde bescherming, waardoor deze zelfpolijstend is en er geen polijstmachines nodig zijn.

IDEAL COLOUR 21

IDEAL COLOR 21 is een oplosmiddelvrije gekleurde epoxylak op basis van niet-gemodificeerde vloeibare epoxyharsen die gekatalyseerd zijn met amidepolymeren. Het is gecertificeerd voor incidenteel of continu contact met voedingsmiddelen.

IDEAL COLOUR 51

IDEALCOLOUR 51 is een gekleurde coating op waterbasis, gebaseerd op vloeibare epoxyharsen gekatalyseerd met amidepolymeren. IDEALCOLOUR 51 is een hoogwaardige tweecomponenten epoxy coating met een goede weerstand tegen slijtage en chemische bestendigheid. Het is geschikt voor het coaten van betonnen pleister- en tegelwanden en voor het afdekken van industriële vloeren.

IDEAL CURING

IDEAL CURING is gebruiksklaar, niet-resterend betonhardend middel dat in oppervlakken binnendringt om het beton van binnenuit te verharden. Het is een op oplosmiddelen gebaseerde, heldere, verspuitbare vloeistof die restantvrije prestaties biedt

IDEAL FIBRES

Polypropyleen vezels

IDEAL FLOOR

Kleurverharder voor decoratieve vloeren

IDEAL FX-ECO

Op water gebaseerde, zelfvernettingshars voor betonoppervlakken

IDEAL HARD

INSTRUCTIES VOOR DE TOEPASSING VAN IDEAL HARD

IDEAL HARD

Silicaatverdichter, verharder en sealer voor betonoppervlakken.

IDEAL HARD PLUS®

Silicaatverdichter, verharder en sealer voor betonoppervlakken met "Water Saver Technology"

IDEAL KIT

Tweecomponenten epoxysysteem in patronen voor de reparatie van scheuren.

IDEAL MALTA 01

Epoxymortel voor reparaties van betonconstructies.

IDEAL MALTA 05

Tweecomponenten thixotrope epoxymortel

IDEAL OPEN

IDEAL OPEN is een product dat bestaat uit een sterk zuur gebufferd door oppervlakteactieve stoffen en antischuimmiddel. Het tast oppervlakken aan met de sterkte van het zuur en verwijdert vuil en vet met de kracht van een reinigingsmiddel.

IDEAL PAVI

Een 'dry shake' voor industriële vloeren

IDEAL PU 78

IDEAL PU 78 is een tweecomponenten, superieur, chemisch bestendig, oplosmiddelgebaseerd polyurethaan vloercoatingsysteem. IDEAL PU 78 is verkrijgbaar in twee verschillende effecten: glanzend en mat.

IDEAL PU 78 SUPER MATT

IDEALE PU 78 SUPER MATT is een tweecomponenten, superieur, chemisch bestendig, oplosmiddelgebaseerd polyurethaan vloercoatingsysteem. Nieuwe formulering: het vereist geen verdunning.

IDEAL PU WB

IDEAL PU WB is een tweecomponenten, superieur, chemisch bestendig polyurethaan vloercoatingsysteem op waterbasis. IDEAL PU WB creëert een UV-stabiele satijnen afwerking.

IDEAL PU WB EASY

tweecomponenten transparante polyurethaancoating op waterbasis.

IDEAL PU-WB PRIMER MAX
IDEAL ROCK UMIDO

Adhesieve oplosmiddelvrije epoxyprimer voor natte oppervlakken

IDEAL SEALER

Heldere op acrylaat-oplosmiddel gebaseerde sealer

IDEAL SEALER COLOUR

Gekleurd acryl, eenncomponent, oplosmiddelhoudende sealer

IDEAL STAINS

IDEAL STAINS zijn op water en zuur gebaseerde oplossingen van metaalzouten, geformuleerd om nieuwe of bestaande betonnen oppervlakken te "kleurenetsen". Deze penetrerende oplossingen reageren met de kalk in het beton en cement om permanente, onoplosbare precipitanten van verschillende kleuren te vormen.

IDEAL STRONG

IDEAL STRONG wordt verkregen uit pure grondstoffen. Het is een sterk alkalisch ontvettingsmiddel dat geschikt is voor alle soorten beton, klinker, keramiek, tegels, ongehard terracotta, PVC en linoleum.

IDEAL STUCK

Thixotropische pasta voor betonreparaties

IDEAL TIX EASYPACK

Voorgemengde, vezelversterkte geconcentreerde toevoeging voor verticale decoratie en kunstmatige stenen.

IDEAL WALL ECO

Voorgemixte cementmortel voor verticale decoraties.

IDEAL WATER

IDEAL WATER is een tweecomponenten, op water gebaseerd, zuiver epoxyhars en amidepolymeer. Het is verdund tot water tot verschillende concentraties en het vormt homogene mengsels, die wanneer ze geïmpregneerd worden de mechanische eigenschappen van betonoppervlakken en andere bouwmaterialen verbeteren.

IDEAL WAVE

Driecomponenten, gekleurde epoxy coating voor decoratieve vloeren

IDEAL WORK DEACTIVATOR

Oppervlakte-deactivator voor de productie van geaggregeerde sierbetonoppervlakken

IDEAL WORK-DYES

Transparante kleurstoffen op basis van water en oplosmiddel

IDEAL-STRIPER 21

Verfverwijderaar

IDEALCOLOUR 80

IDEALCOLOUR 80 is een hoogwaardige tweecomponenten polyurethaancoating. Het is gebaseerd op polyesterharsen gehard met alifatische isocyanaten voor een goede chemische weerstand en uitstekende mechanische slijtvastheid en een perfecte stabiliteit van kleuren en glans voor buitentoepassingen.

IDEALFLEX-PU

DEALFLEX-PU is een polyurethaankit met één component. Het wordt geleverd in 600cc zakken, en hardt uit als het wordt blootgesteld aan luchtvochtigheid. Het verandert in een elastisch rubber met een lage elasticiteitsmodulus, dat een zeer goede weerbestendigheid en een goede weerstand tegen lage anorganische chemicaliën biedt.

IW-EC

Verdampingsregeling voor kunststofbeton

L&M CURE

Beton-uithardende samenstelling - concentraat

LIQUID NEUTRALIZE

Ph-controller en neutralisator voor reactieve vlekken

LIQUID RELEASE AGENT

Vloeibaar oplosmiddel voor Ideal Wall, Ideal Tix of stempelbare deklaag.

LIXIO LIQUID PLUS
LIXIO PLUS
LIXIO® Microterrazzo

Cementgebonden toplaag met marmeren aggregaten geoptimaliseerd voor polijsten

MANGIAPOLVERE

Dit product is geclassificeerd als een laagschuimende neutraal geconcentreerde reiniger met een actieve snelheid van ongeveer 75%. Mangiapolvere vermindert en elimineert bijna volledig het probleem van stof dat wordt gegenereerd door het gebruik van poederlossingsmiddel op gestempeld beton.

MICROTOPPING®

Polymeer-cement-coatingsysteem voor het creëren van naadloze oppervlakken.

MONO-WB143

MONO-WB143 Monobross Ø 43cm

MT-PRIMER

MT-PRIMER is een tweecomponenten, op water gebaseerde, zuivere epoxyprimer en amidepolymeer. Het vormt homogene mengsels die de mechanische eigenschappen van cementoppervlakken zoals zelfnivellerende verbindingen verbeteren.

NEUTRALIZE

NEUTRALIZE wordt gebruikt om de alkaliniteit van beton in evenwicht te brengen, waardoor een optimaal niveau van 7-10 pH kan worden bereikt. Het wordt normaal gesproken toegepast tijdens het wasproces, voor en na het gebruik van reactieve vlekken en kleurstoffen

OTTOSEAL® S 70

Premium natuursteensilicone

PERFETTO!

Universele concentraatreiniger voor het snel reinigen van vloeren en harde oppervlakken. PERFETTO reinigt diep betonnen vloeren, microtopping oppervlakken en harscoatings zonder strepen achter te laten na het drogen. Schuimt niet en heeft een fris, aangenaam geurbestrijdend effect.

PETROTEX-S

PETROTEX-S is een op oplosmiddel gebaseerde acrylesiloxaanafdichter voor het beschermen van beton tegen olie en water. PETROTEX-S wordt aanbevolen voor industriële of decoratieve vloertoepassingen waar bescherming tegen olie vereist is.

POLISH SOAP

POLISH SOAP bestaat uit een mengsel van fijne zeep, aangevuld met penetrerende, bevochtigende en polijstende stoffen.

POLYFIBRA

Polymere vezels voor structureel gebruik

POWDER RELEASE AGENT

Kleuroplosmiddel voor decoratieve betonvloeren..

PRIMER WB

Eéncomponent-acrylprimer op waterbasis voor cementachtige oppervlakken.

PrImer-RR

Multifunctionele, gebruiksklare primer voor binnen- en buitenmuren.

RAINBOW COLOUR STAINS

Rainbow Color Stains zijn ontworpen om Ideal Wall en Ideal TIX te kleuren en een antieke uitstraling te geven met realistische accenten en een faux-afwerking. Rainbow Stains zijn indringende watergedragen acrylics. Deze speciaal samengestelde stains absorberen in het oppervlak, vergelijkbaar met Fresco-stains en -verven.

RETE-VETRO
SUMMERPAV

Een superplastificeerder van de nieuwe generatie voor betonnen vloeren

SUPER SEALER

Nieuwe generatie acryl, oplosmiddelhoudende sealer

TOP FLOOR

Cementgebonden vloerbedekking en deklaag.

TYRE REMOVER

TIRE REMOVER is een reinigingsmiddel dat is ontworpen om de sporen van zwarte voertuigbanden te verwijderen. De speciale formule helpt vuil van de vloer te verwijderen zonder de oppervlaktelaag van beschermende hars te beschadigen.

WINTERPAV

Een superplastificeerder van de nieuwe generatie voor betonnen vloeren.

PRESTATIEVERKLARING CE

TECHNISCHE GEGEVENS

SPECIFICATIES

EPOXY COAT

Sistema bicomponente epossidico autolivellante, per rasature superficiali.

MURO STAMPATO IDEAL WORK®

Applicazione di intonaco stampato IDEAL WORK® IDEAL WALL ECO su murature e calcestruzzo grezzo.

PAVICAL®

Capitolato tecnico e di oneri PAVICAL®

PAVIMENTAZIONE A BASSO SPESSORE IDEALWORK ARCHITOP SU SOTTOFONDI DIVERSI DAL CLS IN ASSENZA DI RISALITA DI UMIDITA’

Realizzazione di rasatura cementizia ad alta resistenza IDEALWORK ARCHITOP su sottofondi in calcestruzzo, ceramica, pietra naturale, in assenza di risalita di umidità.

PAVIMENTAZIONE CEMENTIZIA DECORATIVA A BASSO SPESSORE PER ESTERNI IDEAL WORK® STENCILTOP

Rivestimento cementizio decorativo tipo IDEAL WORK® STENCILTOP per il rinnovo di
pavimentazioni in cls usurate.

PAVIMENTO IDEAL WORK® ACIDIFICATO

Realizzazione di trattamento di acidificazione su preesistente pavimentazione in
calcestruzzo preventivamente trattata con corazzante Ideal floor di color Pewter.

PAVIMENTO IDEAL WORK® NUVOLATO

Realizzazione di pavimentazione in cls con lavorazione superficiale IDEAL WORK® NUVOLATO

PAVIMENTO IDEAL WORK® SASSOITALIA®

Realizzazione di pavimentazione in calcestruzzo lavato IDEAL WORK® SASSOITALIA®

PAVIMENTO IDEALWORK® SASSOITALIA®

Realizzazione di pavimentazione in calcestruzzo lavato IDEALWORK®SASSOITALIA® LEVIGATO

PAVIMENTO IN CLS A BASSO SPESSORE IDEALWORK® BETONTOP®

Realizzazione di pavimentazione cementizia a basso spessore IDEAL WORK® BETONTOP® nuvolato.

PAVIMENTO STAMPATO IDEAL WORK®

Realizzazione di pavimentazione in calcestruzzo STAMPATO IDEAL WORK®

RASATURA CON IDEAL WORK® EPOXY-COAT

Realizzazione di rasatura con IDEAL WORK® EPOXY-COAT con funzione di primer

REALIZZAZIONE DI RASATURA EPOSSI-CEMENTIZIA CON FUNZIONE DI BARRIERA AL VAPORE E PRIMER DI AGGRAPPO

REALIZZAZIONE di rasatura epossi-cementizia con funzione di barriera al vapore e primer di aggrappo

RIVESTIMENTO CONTINUO POLIMERICO CEMENTIZIO IDEAL WORK® MICROTOPPING® PER SUPERFICI ORIZZONTALI E VERTICALI

Rivestimento continuo polimerico cementizio Ideal Work® Microtopping® di colore bianco o grigio

Contacten

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op