Loading...

Meubilair en accessoires

Ideal Work verleent een onderscheidende, compromisloze identiteit aan de projecten, door een gelijkvormig oppervlak te creëren dat zich uitstrekt van de vloer tot de muren en de inrichting zelf.

Microtopping® is een product dat bedacht is om de continuïteit van het ontwerp te garanderen. Met deze oplossing kan elk oppervlak getransformeerd worden door gebruik te maken van microcement, een uniek materiaal dat de ervaring en de beleving van een ononderbroken ruimte biedt en continuïteit tussen de ruimtes creëert. De look kan aangepast worden met een breed scala aan kleureffecten, variërend van bonte tinten tot transparante afwerkingen.

Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om een vloer op maat te creëren, maar beperkt de mogelijkheden niet alleen tot de vloer; deze oplossing kan ook voor de rest van de ruimte gebruikt worden, zodat er voor de hele ruimte, inclusief het meubilair en de accessoires, maar één oplossing toegepast hoeft te worden – zo is het mogelijk om keukens, tafels, banken, kasten, bars en toonbanken in cafés en restaurants, meubels en accessoires in winkels te bedekken – voor een continuïteit in stijl die geen gelijke kent.

Download de brochure Inspirational Stories over de Meubilair

Download

Neem contact met ons op

Heeft u nog andere vragen of verzoeken?
Wilt u meer informatie over producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work®
of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op