Loading...

Stenciltop-vloer

Waarom Stenciltop-vloer kiezen

Langhoudende schoonheid met duurzaamheid

Kiezen voor Stenciltop betekent genieten van harde landschapsarchitectuur die zijn perfecte uiterlijk, textuur en kleur in de loop der tijd behoudt. De exclusieve beschermende behandelingen van Ideal Work zorgen ervoor dat het oppervlak extreem bestand is tegen slijtage, olie, waterindringing en klimatologische omstandigheden, waaronder de effecten van UV-licht.

Maak plaats voor uw creativiteit!

Kies uit een breed aanbod van klassieke bestrating, geometrische, florale en randdetails die aan uw smaak voldoen. Met een compleet assortiment Stenciltop-producten kunt u op een realistische manier meerdere ontwerpen en texturen creëren die steen, baksteen, kasseien of tegels repliceren. Stenciltop maakt het ook mogelijk om verschillende afwerkingen voor antislip- of gladde oppervlakken te produceren. Voeg hier een standaard kleurenpalet van 29 kleuren aan toe en de schematische mogelijkheden zijn eindeloos!

Rampa per macchine in stenciltop

Het is snel te installeren

Afhankelijk van het seizoen en de complexiteit van het terrein, kan een team van Ideal Work-installateurs ongeveer 200 m2 Stenciltop creëren in ongeveer 2-3 dagen. Een paar uur na de voltooiïng kunt u al over het oppervlak lopen. Snel en eenvoudig te installeren oppervlakken die duurzaam zijn.

Voordelen

Leg snelheid
Leg snelheid
Weerstand tegen cycli van bevriezen en ontdooien
Weerstand tegen cycli van bevriezen en ontdooien
Minimale diepte
Minimale diepte
Hoge slijtvastheid
Hoge slijtvastheid
Heel persoonlijke afwerkingen
Heel persoonlijke afwerkingen Eindeloze kleurencombinaties met een verscheidenheid aan met de hand afgewerkte structuren

Hoe

1. Oppervlakvoorbereiding

2. Mengen van Colour Hardener, Ideal Binder en water, aanbrengen met een stalen troffel

3. Plaatsen van papieren sjabloon wanneer het oppervlak droog is

4. Mengen van Colour hardener, Ideal Binder en water, spray het mengsel door een hopperpistool te gebruiken die is aangesloten op een luchtcompressor

5. Verwijderen van het papieren sjabloon

6. Oppervlakreiniging

7. Toepassing van de beschermende Ideal Sealer

FAQ

Nee, het oppervlak is gemaakt om lang mee te gaan.

Afhankelijk van het seizoen en de complexiteit van het terrein, kan een team van Ideal Work-installateurs ongeveer 200 m2 Stenciltop creëren in ongeveer 2-3 dagen. Na slechts een paar uur na voltooiing is het klaar om overheen te lopen, maar zware ladingen moeten wachten op de normale betonuithardingstijden. We raden u echter aan om een Ideal Work-installateur te raadplegen voor advies op basis van de individuele projectspecificaties en de bijbehorende belastingen.

Als de hars op de juiste manier wordt aangebracht en geseald, beschermt het tegen onbedoelde olievervuiling. Het wordt ten zeerste aanbevolen om olievlekken met water en zeep te verwijderen, zo snel mogelijk nadat er is gemorst.

Absoluut. De stenciltechniek leent zich ook voor toepassingen op verticale betonoppervlakken, zoals binnen- of begrenzingswanden.

Absoluut.

Stenciltop heeft een zeer hoge weerstand tegen slijtage en bevries/ontdooicycli.

De plaat kan schoon worden gehouden door eenvoudigweg de oppervlakken te vegen en te reinigen met een normale waterreiniger of andere soortgelijke systemen. Het wordt aanbevolen om het oppervlak regelmatig te reinigen met water en een standaard neutraal (niet zuur) reinigingsmiddel. Afhankelijk van het type verkeer wordt aanbevolen om in de loop der jaren een nieuwe laag beschermende hars aan te brengen om de Stenciltop beschermd en mooi te houden. Elke 5-8 jaar kan buitengewoon onderhoud moeten worden uitgevoerd.

De Ideal Work-catalogus biedt verschillende soorten rozetten en Griekse sleutels. De stenciltechniek leent zich uitstekend voor het maken van gepersonaliseerde decoraties. bedrijfslogo's, artistieke decoraties en gestileerde afbeeldingen zijn slechts enkele voorbeelden van wat er kan worden gemaakt met de Stenciltop-techniek.

Zoals alle soorten beton, moet Stenciltop ook voegen hebben. De voegen moeten zo worden gemaakt dat ze die op de bestaande plaat spiegelen. Om de voegen te maskeren, is het mogelijk Griekse sleutels of randen toe te passen, die zeer speciale effecten op de vloer creëren.

Er is een aanbod van 900 combinaties van basis- en afwerkingskleuren beschikbaar. Het is mogelijk om Griekse sleutels en rozetten te laten opvallen door verschillende kleuren te gebruiken. Het is echter altijd verstandig om uw Ideal Work-installateur te raadplegen voor advies over de meest geschikte combinatie voor uw project.

Absoluut. Stenciltop heeft een hoge weerstand tegen slijtage en wordt ook aanbevolen voor toegangshellingen, parkeergarages en opritten. Er moet ook aan worden gedacht dat de weerstand tegen compressie ook afhangt van de dikte van het substraat, een aspect dat vooral moet worden beoordeeld bij het herstellen van oude platen.

Het is ook mogelijk om Stenciltop te gebruiken om oude klikvloeren te restaureren.

Ja, mits de ondergrond adequaat wordt voorbereid.

Het hangt af van het type beschermlaag, dat wil zeggen, of het geschikt is om op te lopen en het verkeer te dragen. Neem voor de beoordeling contact op met de installateur van Ideal Work.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op