Loading...

Stenciltop-vloer

Vernieuwen zonder disruptie

Wilt u het uiterlijk van een bestaande verharde ondergrond of terras met nieuwe kleuren, patronen en texturen verbeteren? Met Ideal Work Stenciltop kan dat – gemakkelijk, snel en met een minimum aan vuil en disruptie. Stenciltop is de perfecte behandeling voor het renoveren en verfraaien van bestaande betonnen platen met minimale wijziging van het oppervlakniveau. Stenciltop is ideaal voor het vernieuwen en opknappen van paden, patio’s, zwembaddekken, straatverhardingen en opritten.

Info

Unieke schoonheid

VOORDELEN

Rampa per macchine in stenciltop

Langhoudende schoonheid met duurzaamheid

Kiezen voor Stenciltop betekent genieten van harde landschapsarchitectuur die zijn perfecte uiterlijk, textuur en kleur in de loop der tijd behoudt. De exclusieve beschermende behandelingen van Ideal Work zorgen ervoor dat het oppervlak extreem bestand is tegen slijtage, olie, waterindringing en klimatologische omstandigheden, waaronder de effecten van UV-licht.

Maak plaats voor uw creativiteit!

Kies uit een breed aanbod van klassieke bestrating, geometrische, florale en randdetails die aan uw smaak voldoen. Met een compleet assortiment Stenciltop-producten kunt u op een realistische manier meerdere ontwerpen en texturen creëren die steen, baksteen, kasseien of tegels repliceren. Stenciltop maakt het ook mogelijk om verschillende afwerkingen voor antislip- of gladde oppervlakken te produceren. Voeg hier een standaard kleurenpalet van 29 kleuren aan toe en de schematische mogelijkheden zijn eindeloos!

Het is snel te installeren

Afhankelijk van het seizoen en de complexiteit van het terrein, kan een team van Ideal Work-installateurs ongeveer 200 m2 Stenciltop creëren in ongeveer 2-3 dagen. Een paar uur na de voltooiïng kunt u al over het oppervlak lopen. Snel en eenvoudig te installeren oppervlakken die duurzaam zijn.

 

HOE

1. Oppervlakvoorbereiding

2. Mengen van Colour Hardener, Ideal Binder en water, aanbrengen met een stalen troffel

3. Plaatsen van papieren sjabloon wanneer het oppervlak droog is

4. Mengen van Colour hardener, Ideal Binder en water, spray het mengsel door een hopperpistool te gebruiken die is aangesloten op een luchtcompressor

5. Verwijderen van het papieren sjabloon

6. Oppervlakreiniging

7. Toepassing van de beschermende Ideal Sealer

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?


Neem contact met ons op