Loading...

Een prachtige badkamer voor de ultieme badkamerbeleving

 

Een ontspannende ruimte, met een modern en geraffineerd design: dit is de badkamer met Microtopping® van Ideal Work. Met een materieel en fluweelzacht uiterlijk en een dikte van slechts 3 mm, bedekt Microtopping® elk oppervlak, zowel horizontaal als verticaal, en geeft vorm aan een omhullende badkamer, een plek van puur welzijn.

De oplossingen van Ideal Work, die veelzijdig zijn en aan de persoonlijke wensen en smaak aangepast kunnen worden, maken het mogelijk om een ​​badkamer op maat te creëren en kunnen perfect geïntegreerd en gecombineerd worden met andere materialen, zoals hout, metaal of keramiek.

De oplossingen van Ideal Work bieden ook een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zodat de uitstraling van de badkamer volledig afgestemd kan worden op de persoonlijke wensen en smaak. Van minimalistische en neutrale tinten tot gedurfde en levendige tinten, er kan een badkamer gecreëerd worden die perfect past bij de persoonlijke stijl en esthetische voorkeuren.

Dankzij de sterkte en duurzaamheid is Microtopping® de ideale keuze voor ruimtes waar het erg vochtig is, zoals de badkamer, en zorgt het voor een oppervlak dat gemakkelijk schoon te maken is en het oorspronkelijke uiterlijk ook na verloop van tijd behoudt.

Technisch advies

1. Geef altijd een extra harslaag

2. Fare manutenzione con Hydro-Defense

È un protettivo idrorepellente a base solvente. È la soluzione ideale per aumentare la repellenza all’acqua delle superfici in Microtopping® all’interno di docce, su lavandini, piani cucina e altre superfici.

Download de onderhoudshandleiding

Download de brochure Inspirational Stories over de badkamer

Download

Neem contact met ons op

Heeft u nog andere vragen of verzoeken?
Wilt u meer informatie over producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work®
of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op