Loading...

Lixio®

De evolutie van traditie. Een natuurlijke vloer rijk aan historie en exclusiviteit.

Lixio®-vloer

Met Lixio® vernieuwen we de grote Italiaanse traditie van Venetiaanse vloeren. Embleem van classicisme, elegantie en verfijning, geworteld in het Venetië van de Doges en bekend geworden tijdens de Renaissance. Dankzij Ideal Work komt het Venetiaanse terras terug met een moderne en innovatieve decoratieve afwerking.

VOORDELEN

Dikte is niet langer een probleem

Lixio® kan slechts 5-6 mm dik worden geïnstalleerd om een originele ononderbroken plaatafwerking te creëren. Lixio® is samengesteld uit een cementbasis en hoogwaardige Italiaanse marmeraggregaten die worden gemengd in verschillende combinaties van kleuren en afwerkingen. Met Lixio® reproduceren Ideal Work-geschoolde, goedgekeurde en geautoriseerde toepassers oude artistieke en ambachtelijke vaardigheden en worden we herinnerd aan het tijdperk van de nobele traditie van de Venetiaanse meesters.

Mooi van binnen en buiten

De klassieke ziel van Lixio® kan perfect worden gecombineerd met de meest eigentijdse ontwerpen en historische en traditionele omgevingen, voor een discrete en uitnodigende luxe. Lixio® kan zowel voor binnen- als buitenomgevingen worden gebruikt (het is bestand tegen UV-stralen en ongunstige weersomstandigheden). Keuze uit een glanzende, antislip satijnen of zelfs gehamerde afwerking maakt Lixio® ideaal in de meest uiteenlopende situaties: residentieel, commercieel, educatief, hotels, horeca en vrije tijd, musea en andere openbare gebouwen.

Ontwerpen die flexibel en eenvoudig te onderhouden zijn

Dankzij de verschillende kleurenmengsels en de brede selectie van beschikbare marmeraggregaten, biedt Lixio® een oneindige verscheidenheid aan kleuren die perfect passen bij inserts in natuursteen, hout of metaal. Lixio®-vloeren zijn extreem bestand tegen slijtage veroorzaakt door intens verkeer (ideaal voor commerciële en residentiële ruimtes) en vereisen minimaal onderhoud.

HOE

A. Oppervlakvoorbereiding

B. Toepassing van Epoxy coat en kwarts

1. Toepassing van Lixio®

2. Egalisatie

3. Vermaling

4. Voegen

5. Polijsten

6. Toepassing van sealer

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?


Neem contact met ons op