Loading...

Gecertificeerde Kwaliteit

Ideal Work®-systemen kunnen worden gebruikt om zowel thuis- als werkomgevingen te verbeteren en aantrekkelijke, ontspannende ruimtes te creëren. We geloven ook in de bescherming van het milieu, omdat er geen kracht bestaat die meer nodig en onvervangbaar is dan de natuur. Bij Ideal Work® is respect een van onze kernwaarden. Respect voor ons werk, dat van anderen, productieprocessen, resultaten en de mensen die dagelijks voor Ideal Work kiezen.

Certificering als garantie.

Ideal Work® is een UNI EN ISO 9001: 2015 gecertificeerd bedrijf.

Deze certificering getuigt van een streven om processen, klanttevredenheid en bedrijfsprestaties te verbeteren. Kiwa Italy is het certificeringsorgaan dat geaccrediteerd is door Accredia in de belangrijkste industriële en dienstverlenende sectoren.

Zekerheid van Betrouwbaarheid.

Ideal Work® is een van de weinige bedrijven die de Rating 1 heeft toegekend gekregen, de hoogste certificering voor financiële en economische betrouwbaarheid, uitgereikt door Cribis, Dun en Bradstreet. Deze certificering wordt alleen verleend aan bedrijven die voldoen aan strenge criteria op basis van tijdige betalingen, kapitaalsterkte en economische levensvatbaarheid. Deze prestigieuze erkenning maakt Ideal Work® een uiterst veilige en betrouwbare partner voor zowel klanten als leveranciers.

Duurzaamheid als een verantwoordelijkheid.

Tegenwoordig is duurzaamheid geen keuze maar eerder een noodzaak die geen enkel bedrijf mag negeren. Ideal Work® heeft ervoor gekozen om lid te worden van de Green Building Council of Italy, die vernieuwing van ontwerp, constructie en gebruik van gebouwen bevordert, en ernaar streeft om nationaal het LEED-certificatiesysteem te introduceren om de wijdverspreide implementatie van een cultuur van duurzame constructie te bevorden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?


Neem contact met ons op