Loading...

Grafiet en klei: de nieuwe tinten Colour Pack-C kleurstof

De unieke uitstraling van de Ideal Work materialen is het resultaat van het vakkundige werk van onze gecertificeerde professionals. Door hun vaardigheden en ervaring veranderen zij ruwe materialen in een moderne uniforme bekleding met een uitstraling die perfect past in elk soort ruimte; binnen of buiten, en zowel in een particuliere als in een openbare context.

Om beter tegemoet te komen aan de wensen van klanten, is het noodzakelijk om veelzijdige toepassingen mogelijk te maken. De cementpolymeren moeten wat betreft vorm, textuur en kleur geschikt zijn voor allerlei soorten toepassingen.

Colour Pack-C is een speciale mix van UV-stabiele pigmenten die gebruikt wordt bij de toepassing van Microtopping®, Rasico®, Lixio®, Ideal Wall® en Concrete Optik. Colour Pack-C geeft de mix een uniforme kleur. De kleur van het eindresultaat is afhankelijk van de verhouding tussen het product en de basismix. Voor een mooi resultaat is meestal 28 gram kleurstof per kilo cement nodig.

Het product is verkrijgbaar in 27 standaardkleuren, variërend van wit tot zwart, in blauw, bruin en zelfs in roze. Onlangs zijn twee nieuwe, moderne tinten toegevoegd: grafiet – donkergrijs, neigend naar zwart, en klei – een delicatere grijstint met een zweem van groen.

Deze twee nieuwe tinten zijn nu beschikbaar en klaar voor gebruik voor de meest uiteenlopende projecten: van een minimale microcementvloer in een designwinkel, tot een statige oprit met fonteinen voor grote bedrijven of zelfs voor een eigentijdse herinterpretatie van de klassieke, elegante terrazzovloer.

Wat voor project u ook in gedachten heeft, vergeet niet dat u het ontwerp altijd in uw eigen stijl kunt aanpassen en verfraaien met een of meer Ideal Work toepassingen. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen om vloeren, wanden, trappen en zelfs massief meubilair te bekleden en het materiaal is slechts enkele millimeters dik. Met het ruime aanbod in 30 verschillende kleuren zorgen de verschillende toepassingen voor een uniek resultaat.