Loading...

In de kosmopolitische Franse hoofdstad opent Ideal Work haar nieuwe showroom met twee verdiepingen die gewijd zijn aan design.

200 vierkante meter waarop binnen- en buiteninterieurs gecreëerd zijn, voor een immersieve ervaring, een echte onderdompeling in de coatingsoplossingen van Ideal Work.

Het project dat slechts een paar dagen geleden door Ideal Work in Parijs is ingehuldigd, is een project met een knipoog naar de hele wereld van interieurdesign en ontwerp.

De aandacht die het bedrijf aan architectuur besteedt, is altijd al sterk geweest en nu is er een nieuwe kans om een dialoog aan te gaan op deze exclusieve locatie: een ruimte die gewijd is aan architecten, ontwerpers, aannemers/toepassers waar het mogelijk is om de interieurs van Ideal Work te ervaren, letterlijk een tastbare beleving van de essentie ervan.

Het productaanbod van het bedrijf, de toepassingstechnieken en de buitengewone veelzijdigheid van de decoratieve oppervlakken, die het resultaat zijn van Italiaans vakmanschap en meesterschap, nemen de bezoekers op de 200 vierkante meter van de showroom mee in de stroom van een meeslepende vertelling.

Vanaf vandaag biedt Parijs een ervaringsreis in een ruimte die is ontworpen en doordacht in de stijl van Ideal Work.

Hier is het nu mogelijk om de oppervlakken, de structuur en de textuur in het echt te zien en te voelen, langs een traject dat is gewijd aan de vakmensen van de branche.

Een eigentijdse ruimte waar het mogelijk is om te spelen met de materiaalcombinaties van de aangeboden oplossingen, terwijl vanaf de Boulevard Beaumarchais de hypermoderne etalages de belangstelling wekken met hun uitgekiende verlichting, mede door toedoen waarvan de getoonde producten van Ideal Work een uniek effect geven.

De nieuwe showroom die met zorgvuldige aandacht voor details ontworpen is, volgens een functionele, essentiële en strakke stijl, is klaar om architecten en ontwerpers te verwelkomen die op zoek zijn naar inspiratie: talloze kleuren en afwerkingen om de gewenste unieke en onherhaalbare ruimte te creëren, stalendozen, stalenboeken en toepassingsvoorbeelden, waarbij deskundig personeel klaar staat om onmiddellijk advies te geven.

Helemaal volgens de stijl van het bedrijf, speelt vergelijken een bijzonder belangrijke rol. In feite is de ruimte niet ontworpen om alleen maar het assortiment te presenteren, maar is de ruimte ook bedoeld als ​​een centrale plaats voor ontmoetingen met vakmensen op het gebied van interieurdesign, inrichting, ontwerp, waar ook evenementen en themadagen worden georganiseerd.

Elke stijl kan vandaag in Parijs zijn nieuwe “thuis” vinden dankzij het uitgebreide aanbod met de diverse productlijnen van Ideal Work.

Microtopping®-cement is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor degenen die een doorlopend, innovatief en materieel oppervlak willen, een uniek materiaal dat elk oppervlak met een dikte van slechts 3 millimeter kan vernieuwen.

Met Lixio® daarentegen wordt de grootse Italiaanse traditie van Venetiaanse vloeren opnieuw eer aangedaan: voor wie van klassiek, elegant en geraffineerd houdt.

Met SassoItalia® is het makkelijk om geometrische vormen te maken, met kleuren te spelen en bijzondere combinaties met andere materialen te creëren, waardoor een natuurlijke vloer verkregen wordt met het geweldige effect van landscaping.

Purometallo daarentegen is een exclusieve lijn decoratieve coatings op basis van metaalpoeders voor wanden en woonaccessoires waarmee elk oppervlak omgevormd wordt in edelmetaal dat op basis van de eigen creativiteit vormgegeven kan worden.

Voor degenen die op zoek zijn naar een explosie van kleuren, voor degenen die een modernistische stijl willen, voor degenen die de Art-Déco stroming weer tot leven willen brengen zonder de eigentijdsheid op te offeren, voor degenen die Provençaalse sferen willen oproepen, die doen denken aan Zuid-Frankrijk, voor degenen die in het postindustriële een strakke en minimalistische stijl vinden die geschikt is om een ​​appartement te ontwikkelen met uitzicht over de daken van Parijs, wellicht binnenin een negentiende-eeuws gebouw.

Een bezoek aan het House of Concrete zal in de smaak vallen bij architecten die een compleet nieuwe identiteit aan een interieur willen geven, door de indeling van de ruimte te herzien en materialen toe te passen die keer op keer op speciale eisen kunnen inspelen, zoals de materialen van Ideal Work.

 

HOUSE OF CONCRETE

38bis, Boulevard Beaumarchais, 75011 Paris