Loading...

IDEAL WORK – BOSTIK!

Vallà di Riese Pio X° (TV) 23/09/2020

IDEAL WORK wordt onderdeel van BOSTIK!

Bostik, onderdeel van het Franse concern Arkema, neemt het Italiaanse bedrijf IDEAL WORK over, Europees leider in decoratieve oppervlakken. 

IDEAL WORK staat bekend om het leveren van haar producten aan vooraanstaande architectonische projecten over de hele wereld, waaronder: 

Prada Foundation (Milaan), UCCA Dune Art Museum (Beijing), Messner Mountain Museum (Bolzano, Italië), Kanaal Apartments (Antwerpen), Silo Apartments (Kopenhagen), Founder’s Office (Abu Dhabi), Eataly (Milaan, Koeweit, Londen), Adidas-winkels, Joali Resort (Maldiven), Kazan Palace Hotel (Rusland), Nike-winkels.

 

 

“Voor Ideal Work is dit een geweldige kans om te ontwikkelen.” Door deel uit te maken van Bostik hebben we toegang tot honderden potentiële applicateurs over de hele wereld.” zegt Luca Seminati, verkoop manager van IDEAL WORK.

Bostik, leider in tegellijmen, waterdichtingssystemen en oplossingen voor vloerbewerking, is wereldwijd aanwezig en actief in Europa, Noord-Amerika en Azië.

De uitmuntende technologische en commerciële complementariteit met Bostik zal IDEAL WORK nog beter in staat stellen om geïntegreerde, innovatieve oplossingen met een hoge toegevoegde waarde op het gebied van vloeroppervlakken, aan haar klanten aan te bieden.

“De integratie met Bostik stelt ons in staat om onze O&O verder te verbeteren en geeft ons toegang tot een breed scala aan oplossingen voor oppervlaktevoorbereiding”, zegt Maurizio Pontello, technisch directeur van IDEAL WORK. “Onze klanten zullen profiteren van een compleet pakket van A tot Z”.

 

Bostik is de afdeling lijmoplossingen van Arkema, een wereldspeler met een omzet van 8.7 miljard euro en met meer dan 20,500 werknemers in 55 landen.

Arkema biedt een portfolio van eersteklas technologieën om te voldoen aan de steeds groeiende vraag naar nieuwe en duurzame materialen.   Arkema is opgezet in drie samenhangende en op elkaar aanvullende segmenten die zich op deze gespecialiseerde materialen toeleggen –

lijmoplossingen, geavanceerde materialen en coating oplossingen  – samen goed voor ongeveer 80% van de omzet.

 

Arkema is sinds 2006 een beursgenoteerde onderneming op Euronext Parijs.

 

 

 

Luca Seminati (algemeen directeur) en Maurizio Pontello (technisch directeur)