Loading...

Ideal Work’s veelzijdige assortiment van cement polymeerproducten is geschikt voor verschillende compositie stijlen, waardoor het perfect is voor alle soorten projecten

Het grote succes van de Ideal Work producten de afgelopen jaren is te danken aan de perfecte combinatie van hun unieke schoonheid, de gecertificeerde kwaliteit en de extreme veelzijdigheid. Het is de veelzijdigheid die zorgt voor een toegevoegde waarde, die het mogelijk maakt de producten in de meest uiteenlopende projecten te gebruiken.

 

Of het nu voor openbaar of privé gebruik is, Ideal Work decoratieve oppervlakken zijn de perfecte oplossing om het design van elke ruimte te verfraaien, binnen en buiten.

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste stijlen die onze op cement gebaseerde polymeren kunnen matchen en verfraaien.

Industriële stijl – Nuvolato Architop®

De industriële stijl is vooral geschikt voor lofts en grote open ruimten en wordt vaak toegepast in leegstaande ruimten die vroeger werden gebruikt als kantoren en arbeidsbedrijven. De stijl wordt gekenmerkt door grijstinten en metaalachtige elementen, in combinatie met naadloze betonnen oppervlakken en grote ramen.

 

De ruimtes kunnen worden gepersonaliseerd door het toepassen van Nuvolato Architop®, het decoratieve oppervlak van Ideal Work dat de brutalistische uitstraling van zichtbeton nabootst. Nuvolato Architop® is de perfecte oplossing om een unieke touch te geven aan openbare ruimtes zoals de voormalige elektriciteitscentrale, Powiśle in Warschau, die onlangs is omgetoverd tot een groot winkelgebied, compleet met restaurants en hotels.

Minimalistische stijl – Microtopping®

Wie het noodzakelijke verkiest boven het overbodige, kan kiezen voor een minimalistische stijl. Gekenmerkt door een paar essentiële lijnen, neutrale kleuren en welomlijnde volumes. Deze look kan worden gecreëerd door een naadloze doorloop tussen vloeren en wanden, waardoor de omgeving nog strakker en nog wezenlijker wordt.

De beste oplossing voor dit soort projecten is Microtopping®, Ideal Work’s naadloze microcement coating. U kunt de succesvolle applicatie op verschillende oppervlakken in de showroom van het Belgische bedrijf Texture painting bewonderen.

Eclectische stijl – Purometallo

In theorie is de eclectische stijl precies het tegenovergestelde van het minimalisme. Het onderscheidt zich door het combineren van elementen uit verschillende tijdperken en stijlen. De eigenaardige kenmerken van deze stijl zijn het contrast tussen traditionele en moderne elementen en de afwisseling van verschillende kleuren en texturen.

Purometallo is een exclusieve lijn van metallic poedercoatings voor muren en meubels waarmee een echte unieke touch aan eclectische omgevingen kan worden gegeven, zoals bij dit moderne huis in Wijnegem, België. Hier verfraait Purometallo de werkbladen van de keuken en geeft de hele ruimte een ongeëvenaarde, unieke uitstraling.

Kleurrijke stijl – Acid Stain Floor

Zoals de naam al doet vermoeden, is de kleurrijke stijl gekenmerkt door het gebruik van felle kleuren en gedefinieerde geometrieën.

Ideal Work’s meest geschikte materiaal hiervoor is Acid Stain, een effect wat is gecreëerd door het gebruik van bepaalde zuren die afkomstig zijn van metaalzout mengsels die het beton binnen dringen. Hierdoor verandert de kleur chemisch en permanent.

Laat u verleiden door het bontgekleurde, doorschijnende effect wanneer u de applicatie op de trap van dit privéhuis op Ibiza bewondert.

Hedendaagse stijl – Lixio® and Lixio®+

Warme kleuren, glanzende vloeren die het licht opvangen en weerkaatsen en een ruimtelijke indeling die het architecturale ontwerp benadrukt, zijn de typische kenmerken van de hedendaagse stijl.

Het is nu mogelijk om al deze wensen in vervulling te laten gaan met Lixio®. De evolutie van de traditionele terrazzovloer, nu ook verkrijgbaar als Lixio®+ in een elegante variant met grotere aggregaten.

De exclusieve esthetische verfijning van deze oplossing is gekozen om het interieur van verschillende musea en openbare ruimte over de hele wereld te verfraaien. Het beroemde restaurant “La Ghiacciaia” in de provincie Treviso is een typisch voorbeeld van de verfijnde sfeer die door dit oppervlak wordt gegenereerd.