Loading...

Enkele ideeën voor de renovatie van uw badkamer: moderne vloeren en wanden

De badkamer is vandaag de dag een van de belangrijkste kamers in het huis: het is niet langer alleen een serviceruimte, maar ook een wellness- en zelfzorgplek. Als u een klassieke smalle badkamer heeft, bedekt met traditionele tegels, maar u bent op zoek naar een originele uitstraling, maak u dan geen zorgen: er zijn verschillende oplossingen, zoals beton, waarmee u uw badkamer kunt renoveren zonder de bestaande oppervlakken te slopen. Met Ideal Work oplossingen kunt u dus uw badkamer renoveren op een snelle en minder dure manier, met als resultaat een hoge esthetische waarde. Voor een nieuwe, moderne en praktische badkamer.

 

Ristrutturazione bagno di casa privata
Renoveer uw badkamer met Microtopping technologie

 

ENKELE IDEEËN VOOR DE BADKAMER

Tussen de verschillende moderne bekledingen voor de badkamer, maken de oplossingen van Ideal Work het mogelijk om een ultramoderne look te creëren. Of u nu een kleine of lange en smalle badkamer heeft, de oplossingen van Ideal Work® zijn perfect omdat hun minimalistische esthetiek een neutrale achtergrond creëert die de ruimte visueel vergroot. Bovendien passen ze bij de meest uiteenlopende stijlen: van essentieel belang tot een retro- of barokstijl, van de optische tot de Scandinavische-look. Ze passen ook bij bijna elk materiaal: van hout tot glas, keramiek en zelfs steen. Voor een badkamer op maat.

 

BADKAMERVLOEREN, WELKE TE KIEZEN?

Onder de moderne badkamervloeren en -bekledingen van Ideal Work® maken Microtopping® en Microtopping® Wall Textures van de badkamer een moderne en originele eclectische ruimte. Er zijn eindeloze kleurtinten beschikbaar, van zwart tot wit, van beton tot terracotta en aquamarijn, Microtopping® past bij de stijl van elk huis. Microtopping® Wall Textures is speciaal ontworpen voor verticale wanden en oppervlakken en is niet alleen aanpasbaar met de kleurkeuze, maar ook met een breed scala aan effecten: van hennep tot bladeren, van jute tot hout en nog veel meer unieke texturen.

 

Microtopping i colori base disponibili

 

ENKELE VOORBEELDEN VAN BADKAMER-BEKLEDINGEN

Microtopping® is slechts 3 mm dik en kan elk oppervlak bedekken, zowel horizontaal als verticaal, en is daarom ideaal voor badkamer-renovaties: Microtopping® maakt het mogelijk om het bestaande oppervlak te bedekken zonder afbraak, met opmerkelijke voordelen in termen van tijd en kosten. Microtopping® is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geeft elke ruimte de gekozen uitstraling: de zwarte Microtopping® past bij de witte kleur van het toilet en de accessoires voor een optisch-chique ruimte. De Characoal kleur past bij hout voor een Scandinavische stijl. Voor wie op zoek is naar nog meer originele ideeën is er Microtopping® Wall Texture: hout, hennep, jute en baksteen textuur effecten voor een unieke badkamer. Beide oplossingen zijn naadloze bekledingen, dus gemakkelijk en snel te reinigen. De naadloosheid maakt het ook mogelijk om de ruimtes visueel te vergroten, en is dus perfect voor kleine en smalle badkamers.

 

RENOVATIETIJD

Met de oplossingen van Ideal Work® is de renovatietijd van de badkamer zo kort mogelijk, en dat geldt ook voor de kosten van de te renoveren plaats. Deze oplossingen van geringe dikte (slechts 3-6 mm) zijn in staat om oude keramische tegels, hout, marmer, beton, glas en gres te bedekken zonder de nadelen en de kosten van vervelende sloopwerkzaamheden om het oude oppervlak te verwijderen. Bovendien is het niet nodig om de deuren te snijden.

 

DE KOSTEN VAN EEN BADKAMER-RENOVATIE

De prijs van de badkamer-renovatie is afhankelijk van het gekozen type ondergrond en de grootte van de kamer. In vergelijking met de traditionele tegels maakt Ideal Work® het mogelijk om de badkamer te renoveren zonder de reeds bestaande oppervlakken af te breken en zonder de deuren te snijden. Op deze manier worden de tijd en de kosten van de te renoveren plaats aanzienlijk gereduceerd.

 

 

ENKELE IDEEËN VOOR EEN ORIGINELE BADKAMER

Of het nu gaat om een minimalistische of een industriële stijl, voor een huis, een restaurant of een bar, hier zijn enkele ideeën voor een originele en altijd eigentijdse badkamer.

 

Restauratie van de badkamer van een huis in Castelfranco Veneto

Strakke en geometrische lijnen voor een badkamer in Castelfranco Veneto. Microtopping® in de CHARACOAL-tint bedekt de oude roze tegels en zorgt voor continuïteit in het interieur. Het vergroot de ruimte en maakt de omgeving helderder.

 

Vervang uw oude tegels met Microtopping

 

Huis-bar en restaurant Limassol

Grijze Microtopping® geeft continuïteit aan de binnenruimtes van een restaurant op het eiland Cipro. Toegepast op de badkamer, maakt Microtopping® in combinatie met een aantal LED-verlichting de ruimte tot een hi-tech mooie omgeving.

 

ristrutturazione bagno con microtopping
Microtopping in combinatie met LED-verlichting heeft de ruimte vernieuwd

 

Privéhuis in Rossano Veneto

Een badkamer in minimalistische stijl: hier is de keuze voor een huis in Rossano Veneto. Grijze Microtopping® garandeert een fluweelachtig en tastbaar effect.

 

ristrutturazione di un bagno con microtopping
Grijze Microtopping garandeert een fluweelachtig en tastbaar effect

 

De Autostazione Bar Restaurant in Cittadella

Een industrieel betonnen effect voor een gerestaureerd restaurant. Microtopping® werd gebruikt om de vloer, de trap en de wastafels van het lokale toilet te bedekken.

 

Ristrutturazione del bagno di un bar
Microtopping is gebruikt om de vloer, de trap en de wastafels te bedekken

 

Een nieuw huis in Fontaniva

Microtopping® bedekt de douchecabine en de wastafel van een badkamer met een minimalistische uitstraling, wat warmte en tastbaarheid toevoegt aan de dominante witte kleur die de ruimte kenmerkt.

 

Ristrutturazione di un bagno con microtopping
Microtopping bedekt de douchecabine en de wastafel van een badkamer