Loading...

Natuurlijke tinten en materialen karakteriseren een mooi appartement met balkon en uitzicht op zee in Santa Maria al Bagno, Puglia. Voor de buitenruimtes en de binnenvloeren zijn respectievelijk Rasico® en Microtopping® van Ideal Work® gebruikt. Hierdoor zijn de verschillende ruimtes harmonieus en mooi met elkaar verbonden.

Salento: prachtige vergezichten, blauwe zee, heerlijk eten en speciale wijnen… wie wil er niet op deze plek zijn? In Salento, om precies te zijn in Santa Maria al Bagno, staat een fantastisch appartement met uitzicht op zee.

De nautische stijl komt zowel binnen als buiten terug. De kleuren zijn licht en helder en de materialen zijn zorgvuldig gekozen, in de typische Apulische stijl. Buiten biedt een groot terras met woon- en eetgedeelte ruimte aan romantische diners onder een overkapping van bamboe en met uitzicht op zee. Het complete pand is ontworpen om een omgeving te creëren waar u heerlijk kunt ontspannen.

Met Rasico®, de oplossing van Ideal Work® die gekenmerkt wordt door een dynamische textuur, is het mogelijk om onderscheidende patronen te creëren die voldoen aan de specifieke wensen van elke klant. Rasico® is perfect om buiten een betonlook te creëren, een look die perfect past bij de natuurlijke elegantie van het appartement. Rasico® is hier in een witte tint aangebracht en accentueert hiermee de meubels in nautische stijl, de materialen in de omgeving en de oprit van natuursteen. Deze kleur is ook zeer geschikt voor kleine ruimtes, omdat het ruimtes optisch groter maakt en voor helderheid zorgt. Rasico® is bestand tegen UV-stralen en slijtage, essentieel in kustgebieden waar de wind constant waait en stof en zand meeneemt.

Ook de binnenruimte kenmerkt zich door een minimalistische stijl; spaarzaam gemeubileerd en gedecoreerd met natuurlijke materialen en zachte kleuren. Het staat in contrast met een paar felgekleurde muren, zoals de groene muur in de slaapkamer. Voor dit soort ruimtes zijn neutrale oppervlaktes de beste oplossing zodat ze goed harmoniëren met de kustomgeving en tegelijkertijd voor een moderne uitstraling zorgen. Microtopping® van Ideal Work® bleek de perfecte keuze omdat het voor een evenwichtige uitstraling zorgt en elke ruimte optisch vergroot; een groot voordeel in elke kleine woning of winkel.

Jaar: 2019

Plaats: Salento, Italië

Oplossingen gekozen voorPrivé appartement in Salento