Loading...

Een modern huis in Bassano del Grappa (VI) valt op door zijn pure, duidelijke lijnen. Microtopping® werd gekozen om de interne vloeren en trappen te bedekken, waardoor continuïteit en een tactiele ambiance wordt gecreëerd.

Wat vind je van de minimalistische stijl? We zien zulk soort huizen vaak in films, meestal in Noord-Europa, met hun zachte licht, pure vorm en het gevoel van extreme netheid die je bijna kunt inademen.

Dit specifieke huis is echter gelegen in Bassano del Grappa in de provincie Vicenza. Zoals u kunt zien, valt het pand op door zijn kubieke vormen en zijn grimmige karakter. Verdeeld over twee verdiepingen, is de interne ruimte georganiseerd in grote open ruimtes, waardoor de omgeving nog groter lijkt.

De dominante kleuren zijn wit, grijs en zwart; neutrale kleuren die volledige vrijheid van meningsuiting mogelijk maken door de keuze van meubels en decor. Ook zijn er brede glazen wanden verspreid over alle kanten van het huis, waardoor het interieur aansluit op het groen van de tuin.

Om dit naadloze effect te creëren, typerend voor een loft, is de Microtopping® van Ideal Work® gebruikt om de vloeren en trappen te bedekken. Dankzij zijn flexibiliteit kan Microtopping® worden toegepast op zowel horizontale als verticale oppervlakken. Microtopping® was daarom in staat om het milieu een tastbaar, concreet effect te geven dat perfect overeenkwam met de hedendaagse stijl van het huis. Dit alles zonder de functionaliteit te verwaarlozen: Microtopping® is gemakkelijk en snel schoon te maken en te onderhouden na verloop van tijd.

Datum: 2019

Plaats: Bassano del Grappa, Italië

Arch.: Antonio Guglielmini Architetto

 

Oplossingen gekozen voorPrivé huis in Bassano del Grappa