Loading...

De Architecten Alessandro Righi en Mariarosa Mazza hebben voor hun eigen huis in Mestre voor Microtopping® van Ideal Work gekozen.

Typerend element: de enorme boekenkast.

Een oplossing voor de vloer die een geweldige visuele impact biedt voor een huis met duidelijk gedefinieerde lijnen en heldere tinten.

Microtopping® van Ideal Work doet bijna dienst als spiegel voor de majestueuze boekenkast, een echt onderscheidend element van het hele project.

We hebben het over een ruimte die de architecten hebben bestudeerd voor hun eigen huis, dus wat kan er een eerlijkere keuze zijn dan dit?

Dankzij microcement hebben zij een doorlopend en innovatief oppervlak kunnen creëren waardoor de ruimte een unieke uitstraling kreeg. Drie millimeter dikte voor een eigentijdse en strakke stijl.

Het meubilair speelt met lichte tinten en dat geldt ook voor de vloerafwerking, waarbij licht en luchtigheid teruggekaatst wordt.

Perceptie van een ruimte zonder grenzen: dit is de rode draad.

Microtopping® vormde de materiële sleutel om de schoonheid van een boekenkast te onderstrepen waaraan geen einde lijkt te komen.

Wat we zouden kunnen definiëren als een bibliotheek in de ware zin van het woord heeft duidelijk iets gemeen met de vloer die eronder ligt, die licht, rechtlijnig, uitgesproken en ordelijk is en dat is: continuïteit.

Datum: 2022

Place: Mestre, Italy

Designer: Arch. Alessandro Righi – Arch. Mariarosa Mazza

 

Oplossingen gekozen voor private woning in Mestre