Loading...

Industrieel betekend niet koud.

Om dit te begrijpen, hoef je alleen maar de Nærvær wijnbar / restaurant in Kopenhagen binnen te gaan. Deze wijnbar / restaurant is zeker een plaats van industriële stijl, maar intiem, gastvrij, waar mensen samenkomen om te discussiëren en wijnen en delicatessen te proeven. Om deze sfeer te creëren die informeel, gastvrij en vol warmte is, gebruikte de studio van Norm Architects een palet van donkere en warme kleuren in combinatie met zachte verlichting.

De materialen zijn gekozen als aanvulling op de typisch industriële ruimte, maar door schaduwen en texturen te introduceren, kunnen deze het effect verlichten en verzachten voor een comfortabelere omgeving. Hout, steen en metaal: de verschillende gebruikte materialen zijn allemaal natuurlijk en zijn aangepast om donkere en industriële oppervlakken te creëren die herinneren aan de aard van de plaats.

Architop®, de decoratieve en doorlopende cementvloer van Ideal Work, draagt bij aan de “warme” industriële stijl. Architop® kan brutaal, krassend en mooi zijn, maar door zijn hoge sterkte en duurzaamheid is het perfect voor openbare plaatsen. De gekozen kleur, in grijstinten, werd geformuleerd door de OL Gulve ApS-Denmark applier. Alle materialen, inclusief Architop®, zijn geselecteerd voor hun natuurlijke eigenschappen, duurzaamheid en vermogen om na verloop van tijd en gebruik te verbeteren. Het verschillende gebruik van materialen, kleuren en meubels verbetert uiteindelijk de intieme ervaring, zoals blijkt uit de keuze van fluwelen fauteuils afgewisseld met ‘basic’ stoelen.

De materiële oppervlakken worden vergezeld door serviesgoed, kommen en ambachtelijke potten. De industriële lampen zijn gemaakt met stalen frames en dunne buisvormige diffusers die een warm, delicaat en doordrenkt licht bieden. Een vleugje natuur wordt ook gegeven door de aanwezigheid van bomen en potplanten. Deze exclusieve wijnbar biedt een compleet wijnmenu, terwijl het restaurant, dat plaats biedt aan maximaal tien personen, gerechten van hoge kwaliteit serveert in een omgeving die is verdeeld in verschillende gebieden en niches die bijdragen aan het verbeteren van de intieme ervaring.

Datum: 2017

Designer: Norm Architects

Plaats: Kopenhagen, Denemarken

Oplossingen gekozen voor Restaurant Nærvær

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op