Loading...

De nieuwe Smart Dubai-kantoren, ontworpen door dwp Studio, bevinden zich in het Design District van Dubai en bevatten geavanceerde technologie met de nieuwste duurzaamheidsmaatregelen, waardoor een vloeiende en flexibele werkomgeving met een gastvrije sfeer wordt gecreëerd. Om de warme tonen van het hout, de vloer en de muren te breken, wordt innovatieve Microtopping van Ideal Work gebruikt.

Stel je voor dat je werkt in een gezellig en comfortabel kantoor, gebouwd met natuurlijke materialen
zoals eiken en touw, afgewisseld door kleine tuinen met groene planten. Dit paradijs is ook uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals een virtuele receptie die bezoekers verwelkomd en hen naar uw kantoor leidt, maar niet voordat dit aan u per sms is gemeld. U vindt dit alles in de nieuwe Smart Dubai-kantoren, gelegen in D3, het Dubai Design District.

Ontworpen door de architectuurstudio dwp, die de CID-prijs heeft gewonnen voor “the initiative of the year of sustainable interior design” voor dit project, worden de nieuwe kantoren gekenmerkt door een continue combinatie van technologie en natuur: elk stuk houtwerk is gemaakt om iets te symboliseren zoals de houten latten aan het plafond die de door de wind aangedreven zandduinen nabootsen en, met natuurlijke materialen, doet denken aan de landschappen van de Arabische woestijn.

Een gastvrije plek die de sfeer en warmte van thuis nabootst, inclusief het delen en communiceren: de ruimte is open, op de muren kan geschreven worden om ideeën en creativiteit aan te moedigen. Elke kamer, zoals de koffiekamer, is multifunctioneel en biedt plaats aan kleine vergaderingen. Een plek die altijd verbonden is dankzij een centrale loopbrug die alle kamers met elkaar verbindt en LED-schermen waar je Twitter-feeds kunt bekijken voor #smartdubai en elke aankondiging op kantoor.

De kleuren zijn warme en natuurlijke aardetinten. Om effectief te contrasteren met het hout, wordt Microtopping gebruikt voor delen van de vloer en muren. Gekozen in de Charcoal en Smoke-versies, geeft het een modern en eigentijds effect zonder overmaat: zijn fluweelachtige materialiteit en schoonheid integreren harmonieus met de hele omgeving en geven adem aan een verder bijna eenkleurige ruimte.

Oplossingen gekozen voor Slim overheidsgebouw in Dubai

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op