Loading...

Het nieuwe gebouw van het Civic Museum of the Hermits, het oudste museumcomplex van de regio Veneto, gelegen in de kloostergang van het voormalige klooster van de Hermit Broeders en Zusters, werd afgelopen mei ingehuldigd.

In deze omgeving die spreekt over geschiedenis en cultuur, heeft het nieuwe en moderne gebouw de herontwikkeling van een buitenruimte gezien waar groene ruimtes aangenaam worden afgewisseld door loopbruggen en een patio gemaakt met de Printed Floor techniek van Ideal Work.

Met het natuursteen-effect heeft de nieuwe vloerbedekking een perfecte architectonische integratie mogelijk gemaakt, zowel met de innovatieve nieuwbouw als met de omliggende historische architectonische omgeving.

Naast de scenografische schoonheid bleek de Printed Floor de meest geschikte keuze voor de nieuwbouw vanwege de technische kenmerken.

Omdat het een monolithische bestrating is, is de Printed Floor niet onderhevig aan depressies of instabiliteit; hij is zeer goed bestand tegen UV-stralen, slijtage en zwaar verkeer.

Door te kiezen voor deze methode werd de montagetijd tot een minimum beperkt dankzij de snelheid die nodig is om de Printed Floor te maken.

Tot slot is het een handige keuze in zowel de bouw- als de onderhoudsfase: het is gemakkelijk te vegen en te wassen, met behoud van de oorspronkelijke kenmerken in de loop van de tijd.

 

Datum: 2016

Plaats: Padova, Italië

Oplossingen gekozen voorStadsmuseum Eremitani

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op