Loading...

In deze onlangs gerenoveerde prachtige villa in België kunt u een interieur in goud en enkele andere kleuren bewonderen. Weinig elementen, aandacht voor detail, continuïteit en een dynamische stijl dankzij het Microtopping® oppervlak van Ideal Work®.

Goud heeft altijd symbool gestaan voor welvaart, rijkdom en noblesse en vandaag de dag wat goud toevoegen aan de inrichting van het huis zeer trendy! Maar zou u ook voor goud kiezen voor de complete inrichting? Dit is wat architectenbureau Arjaan De Feyter durfde te doen bij de renovatie van deze prachtige villa in België.

In de grote open ruimte waar de keuken en woonkamer zich bevinden, zijn een aanrecht en keukenkastje in deze krachtige en opvallende kleur in de keuken geplaatst. Het geheel wordt in evenwicht gehouden door het gebruik van hout voor en metalen details voor het aanrecht. Deze combinatie vult de ruimte met een charme van weleer.

Het interieur kenmerkt zich door een minimaal design en laat al het overbodige weg zonder afbreuk te doen aan de comfort en functionaliteit. Enkele donkere tinten zorgen voor een contrast met de lichte wanden en de moderne, felgekleurde meubels, waaronder de eet- en woonkamerstoelen, aangevuld met een groot kunstwerk aan de muur. Enkele originele elementen van het herenhuis, zoals de oude houten trap naar de bovenverdieping, zijn behouden gebleven en geven een koloniaal tintje aan een verder minimalistische ruimte.

Het oppervlak van de nieuwe vloer moest levendig en dynamisch zijn en de verschillende inrichtingselementen kunnen verbinden. Om deze reden werd gekozen voor de Black Microtopping® van Ideal Work® om de 160 m² grote begane grond en keukenwanden te coaten. Voor de badkamer werd gekozen voor een lichtere kleur, om de ruimte visueel te vergroten en meer licht te geven. Naast de esthetische veelzijdigheid is ook voor Microtopping® gekozen vanwege zijn functionaliteit: het kan zelfs worden toegepast op vloeren met vloerverwarming zoals in dit huis. Microtopping® is ook zeer duurzaam, vereist weinig onderhoud en is eenvoudig en snel te reinigen.

Microtopping® is de perfecte oplossing voor restauratieprojecten, omdat het met een dikte van slechts 3 mm op elk origineel oppervlak kan worden aangebracht zonder dat dit verwijderd hoeft te worden, wat veel tijd en geld bespaart.

Datum: 2018

Ontwerper: Arjaan De Feyter Interior Architects

PlaatsSchilde, Belgium

Ph: Lucid.Lucid

Oplossingen gekozen voor Villa Theo

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op