Loading...

Handleiding voor vakmensen: Technische informatie over de producten van Ideal Work

Sinds de oprichting heeft Ideal Work veel tijd en energie gestoken in een goede relatie met zijn vakmensen: een relatie gebaseerd op samenwerking, open communicatie en vertrouwen.

Het unieke resultaat van elke toepassing (of het nu Microtopping®, Nuvolato Architop® of een andere oplossing van Ideal Work is), hangt af van de vaardigheden en expertise van de vakmensen. Het is daarom erg belangrijk om ze alle hulp te bieden die ze nodig hebben.

Het “aannemersgedeelte” van onze website is voor dat doel gemaakt: daar kunt u inspiratie, nuttige informatie en praktische oplossingen van Ideal Work vinden voor uw eigen projecten of de projecten van uw klanten.

CURSUSSEN

Door de pandemie zijn veel trainingen die voorheen op locatie gegeven werden, nu omgezet naar online trainingen die vanuit huis gevolgd kunnen worden. Ideal Work biedt nu twee online cursussen: Virtual Tour and Virtual Technical Assistance.

Virtual Tour is een platform voor iedereen die kennis wil maken met de producten van Ideal Work. Aan de hand van een aantal interactieve webinars leert u meer over de producten, de visie en het beleid van het bedrijf.

De cursussen, die elke week in het Engels en Italiaans worden gegeven, bevatten zowel theoretische als praktische elementen en zijn onderverdeeld in drie verschillende modules. Elke module is gewijd aan een bepaald onderwerp: moderne oplossingen (Milaan), klassieke oplossingen (Venetië) en externe oplossingen (Capri).

Bovendien is het nu mogelijk om te profiteren van Virtual Technical Assistance (VTA), een één-op-één-adviesdienst die individuele ondersteuning biedt bij het gebruik van Ideal Work-producten. De duur van deze ondersteuning varieert naargelang de behoeften van de klant. Er zijn ook een aantal standaard of op maat gemaakte pakketten beschikbaar, waarbij rekening gehouden wordt met lopende projecten.

To subscribe or find out more details

KLANTGEDEELTE

Om de toepassing te optimaliseren, is een gedegen kennis van alle producten en hun technische kenmerken noodzakelijk; die vindt u in de Applicators Shop. Naast nuttige informatie over de producten en hun samenstelling, vindt u ook meer informatie over de gereedschappen en machines die te koop zijn

Check out all the tools of the trade for Ideal Work’s certified applicators

TECHNISCHE OPLOSSINGEN

Naast innovatieve materialen biedt ons bedrijf ook behandelingen en procedures voor vloerbescherming en -vernieuwing zonder dat de oude vloer verwijderd hoeft te worden.

Lees meer over beschermende behandelingen en vloeronderhoud in het gedeelte Technische oplossingen.

Technical Solutions

DOCUMENTATIE

In dit gedeelte zijn verschillende brochures en technische documenten beschikbaar om inspiratie op te doen.

Om de documentatie te raadplegen en de meest geschikte oplossing voor uw project te kiezen:

Download page

Dit gedeelte is speciaal ontworpen om de gecertificeerde vakmensen van Ideal Work de benodigde kennis te geven om met enthousiasme aan elk project te werken. We laten ook de essentiële ambachtelijke vaardigheden zien die nodig zijn om te werken met de producten van Ideal Work.