Loading...

Vloerbehandelingen

De bescherming van industriële vloeren

Miljoenen euro’s worden elk jaar besteed aan gewoon en buitengewoon onderhoud van industriële vloeren. Een groot deel van dit geld kan worden bespaard met een goede planning en door meer aandacht te besteden aan het type beschermende behandeling dat op de vloer moet worden gebruikt.

PETROTEX-S is een oplosmiddel op basis van acryl-siloxaan, water- en olie-afstotend voor de behandeling van betonnen oppervlakken. PETROTEX-S produceert een stabiele, doordringende, olie- en waterafstotende emulsie voor de behandeling van betonnen oppervlakken. Dankzij de formulering werkt PETROTEX-S door impregnatie, dus het is niet vatbaar voor losraken, barsten of tekenen van slijtage.

AQUAPEL-S is een afdichtmiddel van de nieuwe generatie, een op oplosmiddel gebaseerd silica-gepolycondenseerd product. Dit transparante, doordringende en ademende waterafstotende product is ideaal voor binnen- en buitengebruik op kwaliteitsbeton. AQUAPEL-S dringt in beton en bindt zich dankzij een chemische reactie direct aan het oppervlak, waardoor het zeer goed bestand is tegen zowel vocht als zout. De versnelde chemische reactie van AQUAPEL-S met de natuurlijke mineralen in het corticale deel van het beton produceert een water-zoutafstotend oppervlak, 7-10 dagen na aanbrenging.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op