Loading...

Passie, respect en enthousiasme zijn de kernwaarden die aan de basis liggen van de ontwikkeling van Ideal Work sinds de oprichting ervan in Vallà di Riese Pio X. Een klein stadje in de provincie Treviso. Daar is in 1997 het bedrijf ontstaan vanuit een ontmoeting tussen voormalig gespecialiseerd applicateur Maurizio Pontello en commercieel directeur Luca Seminati.

Hun grote passie voor decoratieve oppervlakken breidde zich al snel uit en betrok uiteindelijk alle mensen waarmee zij werkten: van applicateurs die zij begonnen op te leide op zowel internationaal niveau, tot architecten en professionals uit de hele bouw- en landschap industrie die ervoor kozen om de producten van Ideal Work te gebruiken.

De veelzijdigheid van Microtopping® en andere cement polymeren, ontwikkeld in meer dan 20 jaar actief te zijn op dit gebied, heeft Ideal Work in staat gesteld zich uit te breiden buiten nationale en europese grenzen. Het bedrijf behaalt steeds grotere verkoopcijfers op Amerikaanse, Arabische, Australische, Canadese, Chinese en Russische markten, die tot nu goed zijn voor meer dan 65% van de totale omzet van het bedrijf.

 

De unieke, onherhaalbare schoonheid die door de ambachtelijke vaardigheden van gecertificeerde applicateurs wordt gecreëerd uit materialen op basis van cement, is het resultaat van een geconsolideerde bedrijfsaanpak waarbij veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van materialen en de duurzaamheid van productieprocessen.

Deze hoge normen worden gewaarborgd door:

UNI EN ISO 9001: 2015 certificering, die de voortdurende inzet van het bedrijf voor het verbeteren van de processen met het oog op het optimaliseren van de klanttevredenheid en de bedrijfsprestaties bekroont;

• De toetreding tot de Green Building Council Italia, een non-profit organisatie die tot doel heeft duurzaam bouwen te bevorderen door de invoering van het LEED-certificeringssysteem op nationaal niveau.

Dit zijn slechts twee voorbeelden die laten zien hoe belangrijk de behoeftes van klanten zijn, voor Ideal Work. Daarnaast vormen zij de basis voor onderzoek naar innoverende, bevredigende oplossingen die aansluiten bij de toekomstige ontwikkeling.

De technische kwaliteit gaat gepaard met een andere belangrijke waarde: het belang van de relaties die het bedrijf heeft met alle mensen die voor de producten van Ideal Work kiezen.

 

Deze waarde wordt ondersteund door een constante aandacht voor de opleiding en bijscholing van gespecialiseerde applicateurs en, op een meer globaal niveau, door een adviesdienst die beschikbaar is voor klanten die advies zoeken voor hun projecten.

 

Samenwerking, medewerking en een luisterend oor. Dat biedt Ideal Work aan elke klant die besluit partner en lid te worden van het team, een team dat gewijd is aan voortdurende doorontwikkeling.