Loading...

Unieke Schoonheid

Al onze oppervlakken – een uniek kunstwerk.

Met Ideal Work®-systemen en -oplossingen kunt u een unieke, aantrekkelijke en waardevolle afwerking verkrijgen die alleen door echte ambachtslieden en hoogwaardige materialen kan worden geleverd.

Een oppervlak dat die individuele handafwerking biedt, geprefereerd door diegenen die geen schoonheid zien in massaproductie.
Deze individualiteit ligt in de aard van het gebruikte kernmateriaal, beton, wat die onvolmaakte schoonheid oplevert. Een Ideal Work®-afwerking kan exclusiviteit creëren in elke situatie waarin het gebruikt wordt, of het nu commercieel, industrieel, gemeentelijk, vrijetijds, medisch, retail, academisch, administratief of voor restaurants is.

De afwerking wordt met de hand gemaakt door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen die regelmatig worden bijgewerkt op nieuwe technieken en materialen. Elk project wordt geproduceerd door een team van ontwerpers, fabrikanten en vakmensen met één doel, een uniek iets maken met schoonheid, duurzaamheid en met minimale onderhoudsvereisten. Iets dat bewonderd, aangeraakt en ervaren moet worden.

Schaduw, bonte kleureffecten, met de hand vervaardigde texturen en onregelmatigheden die typisch zijn voor vakkundig handwerk, komen allemaal samen om een ​​aangepaste afwerking met ziel te produceren, iets dat een klein stukje bevat van iedereen die betrokken is bij het creatieve proces, van ontwerper, fabrikant tot ambachtelijke afwerker .
Handgemaakte oppervlakken van Ideal Work®: mooi en uniek.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?


Neem contact met ons op