Loading...

WB-BOOSTER: het nieuwe desinfecterende verhardingsmiddel voor IDEALPU WB Easy

De decoratieve coatings van Ideal Work hebben hun uniekheid te danken aan de volgende twee factoren: de vakkundigheid van de applicateurs om de verschillende materialen in de gewenste vorm en afmetingen te gieten én voortdurend technologisch onderzoek, waardoor het bedrijf technisch geavanceerde producten kan aanbieden. 

Naast het esthetische uiterlijk van Ideal Work’s naadloze oppervlakken, hun minimalistische design en geraffineerde kleurnuances, spelen ook technische kenmerken een belangrijke rol bij de architecturale keuze: slijt-en vlekbestendig, duurzaamheid en het feit dat Ideal Work materialen niet giftig zijn en zo dus compleet veilig zijn met betrekking tot de gezondheid.

De waterbestendige hars IDEALPU-WB EASY is de ideale afwerking voor decoratieve oppervlakken van Ideal Work, omdat het een effectieve chemische weerstand en slijtvastheid biedt. Een natuurlijk uiterlijk en helemaal vrij van emissies gecertificeerd door zijn A+ klasse.

Het nieuwe op zilverionen verhardingsmiddel WG-BOOSTER is nu beschikbaar om de eigenschappen van de oppervlakken van Ideal Work verder te verbeteren. Dit product verbetert de weerstand van het oppervlak en voegt er een waardevol ontsmettend effect aan toe, gecertificeerd door de ISO 22196:2011 norm (bepaling van de antibacteriële werking). Door een ontsmettende mechanische barrière te creëren, zorgt WB-BOOSTER voor een gezonde woonomgeving.

Voor meer informatie over de WB-BOOSTER en alle andere producten van Ideal Work, kan u de gegevensformulieren raadplegen, die te vinden zijn in het Aannemers gedeelte van onze website, of u kan een gepersonaliseerd advies aanvragen door ons contactformulier in te vullen.