Loading...

Binnenrenovatie

Ideale oplossingen voor interne renovaties. Vorm en creëer de omgeving die u wenst; kies uit een brede selectie kleuren en effecten om een op maat gemaakte vloer of coating te verkrijgen. Onze oplossingen zijn uiterst aanpasbaar naar uw behoeften. Renoveer op een unieke manier uw keuken, badkamer, winkel, trap en nog veel meer!

Ideal Work-renovatieoplossingen kunnen snel worden toegepast zonder vloerprofielen te veranderen, met minimale verstoring en op een schone en nette manier

VOORDELEN

Snelle interventies zonder slopen

Dankzij de oplossingen van Ideal Work is het mogelijk om op een snelle, schone manier een nieuw kostbaar cementachtig oppervlak te verkrijgen, zonder het gedoe, lawaai en de kosten van slopen. De interventie vindt plaats in een kortere tijd, zonder te veel stof en vuil te creëren. De vloeren zijn bijzonder geschikt voor vloerverwarming: dankzij de verminderde dikte verbeteren ze zelfs de thermische prestaties.

Geen aanpassing van het vloerprofiel nodig

Door Ideal Work-oplossingen te kiezen om oppervlakken te vernieuwen, bespaart u tijd en geld. Door het gebruik van een minimale materiaaldikte is het niet nodig om deuren, deurenframes en plinten te veranderen.

Met respect voor de omgeving

Het gebruik van bestaande vloeren helpt ook het milieu te beschermen. Er wordt geen afvalmateriaal gegenereerd tijdens het proces. Voor diegenen die de voorkeur geven aan oppervlakken op basis van cement, is Ideal Work de slimme en milieuvriendelijke optie.

HOE

In slechts 4 stappen

Het renoveren van vloeren met Ideal Work-systemen is eenvoudig, effectief en wordt in slechts 4 stappen uitgevoerd door getrainde, erkende, ambachtelijke vakmensen.

REINIGING van de bestaande vloer of plaat

AFWERKING het gereinigde oppervlak om het vlak te maken

TOEPASSING van het gekozen Ideal Work-product

BESCHERMING van het afgewerkte oppervlak met de juiste sealer

VERGELIJK PRODUCTEN

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op