Loading...

Buitenrenovatie

De perfecte vloer en coating voor uw hardscape, duurzaam en zonder enige beperking van dikte. Vernieuw uw oppervlakken door te kiezen uit een breed scala aan kleuren en effecten om een op maat gemaakte vloer te verkrijgen. Kies het materiaal dat uw voorkeur heeft en maak pleinen, hellingen, muren, parkeergarages en veel meer resistente en moderne oppervlakken!

Ideal Work-renovatieoplossingen kunnen snel worden toegepast zonder plaatprofielen te veranderen, met minimale verstoring en op een schone en nette manier.

VOORDELEN

Minimale onderbreking, maximaal effect

Door Ideal Work-oplossingen te kiezen voor het vernieuwen van oppervlakken, bespaart u tijd en geld. Door een minimale materiaaldikte te gebruiken, hoeft u het aangrenzende landschapsprofiel niet te veranderen.

Zelfde niveaus als de oude vloer: minimale onderbreking

Ideal Work-systemen zijn geschikt voor minimale dikten. Met slechts een paar millimeter materiaal kan een oud oppervlak worden vernieuwd. Waar externe en interne oppervlakken samenkomen, is het handhaven van een constant niveau essentieel. Dit voorkomt het binnendringen van water en het gevaar van struikelen. Het maakt het ook overbodig om deuren, deurkozijnen en plinten aan te passen.

Vries/dooi-bestendige oppervlakken

Het sleutelwoord is uithoudingsvermogen: de systemen van Ideal Work zijn uiterst duurzame, op cement gebaseerde vloeroplossingen die maximale bescherming bieden tegen voertuigen. Als ze goed worden onderhouden, bieden ze ook een uitstekende vries/dooi-weerstand. Speciale beschermende harsen geven ook toegevoegde antislip-eigenschappen, bijvoorbeeld op zwembaddekken.

HOE

In slechts 4 stappen

Het renoveren van vloeren met Ideal Work-systemen is eenvoudig, effectief en wordt in slechts 4 stappen uitgevoerd door getrainde, erkende, ambachtelijke vakmensen.

REINIGEN van de bestaande vloer of plaat.

AFWERKING van het gereinigde oppervlak om het vlak te maken

TOEPASSING van het gekozen Ideal Work-product.

BESCHERMING van het afgewerkte oppervlak met de juiste sealer.

VERGELIJK PRODUCTEN

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?


Neem contact met ons op