Loading...

Een gevoel van rust: dit is wat u ervaart wanneer u na een lange werkdag in een chaotische stad, aankomt op de lange oprijlaan die u meeneemt naar dit prachtige landhuis, gelegen op de Emiliaanse heuvels. Het huis, omgeven door groen, is gerenoveerd met behoud van het oorspronkelijke architectonische karakter en de charme van een oude boerderij

Wat voelbaar is, is de warmte en gezelligheid die voortkomen uit de natuurlijke materialen zoals oude stenen en bakstenen die de buitenmuren van de woning karaktiseren. Speciale aandacht is besteed aan het integratieconcept, om een goede esthetische en landschappelijke harmonie tussen de stenen muur en buitenoppervlakken te creëren. Hiervoor waren oplossingen nodig die een extreem natuurlijk effect konden garanderen. Om deze reden werd gekozen voor Gestempeld Beton met een Rough Stone effect: 50% zand en 50% Tortora, evenals strokleurige en Istragele aggregaten van Sassoitalia.

Alle productlijnen zijn in afwisseling naast elkaar gebruikt: in de laan die naar de villa leidt, wordt Gestempeld Beton afgewisseld met StencilTop, die samen de anti-slip oprit mogelijk maakte; in de gebieden naast de villa werd Gestempeld Beton voornamelijk gebruikt voor binnenplaatsen en lanen, terwijl Sassiotalia werd gebruikt voor de kleine patio met het grote paviljoen en de buitenparking.
Als u de villa van een afstand bekijkt, zult u merken dat alles in perfecte harmonie is: de kleuren, materialen, vormen en volumes, alles versmelt met het omringende landschap, waardoor de perfecte integratie ontstaat. Als finishing touch is er met Stenciltop, in het midden van de enorme entreepatio, een koperen rozet geplaatst.

 

Oplossingen gekozen voor Een oase van rust tussen het platteland en de heuvels

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op