Loading...

Kazan staat bekend als de belangrijkste Tataarse culturele plaats en is een belangrijk commercieel, cultureel en industrieel centrum in het oosten van Europees Rusland. In dit gebied met een belangrijke geschiedenis en een koninklijke architectuur, is het nu mogelijk om te verblijven in het eerste 5-sterrenhotel, het Kazan Palace Hotel by Tasigo.

Het gebouw is ontstaan door de renovatie van een voormalig ziekenhuis uit 1910, dat lange tijd verlaten is geweest. Het gebouw werd gekocht en gerenoveerd door de Polimeks Groep, die voor dit project de European Property Awards 2018 won. Het concept was om de structurele eigenschappen te behouden, die vooral aan de buitenkant te zien zijn, terwijl binnen de industriële, minimalistische maar luxueuze stijl opvalt.

U heeft het gevoel dat u een koninklijk, prachtig gebouw betreedt waar u in een van de 66 kamers kunt overnachten, in het elegante restaurant binnen kunt eten of kunt ontspannen in de moderne 800 vierkante meter grote SPA met fitnessruimte en binnenzwembad.

Om het interieur te coaten en een perfecte continuïteit te creëren tussen de bestaande materialen en de moderne inrichting, werd gekozen voor 3 Ideal Work® producten: Microtopping®, dit werd gebruikt voor het coaten van de vloeren en wanden van de hotellobby, de kamers en enkele tafels en vazen van het restaurant; Lixio®, dat werd gebruikt voor het coaten van de vloer, enkele tafels in het restaurant en de oppervlakken van het zwembad en de SPA; de laatste innovatie van Ideal Work® was Purometallo in de Corten-versie, dat werd gebruikt als coating voor het interieur van de gangen, de bogen en enkele details van de inrichting in het restaurant.

Een nieuwe mix met een hoog esthetisch effect dat het beton effect van Microtopping® combineert met de elegantie van het marmeren effect van Lixio® en de metallic glans van Purometallo.

 

Date: 2018

PlaceKazan, Russia

Oplossingen gekozen voor Kazan Palace Hotel

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op