Loading...

“Teeth are always in style” – is een beroemd citaat uit het boek “The Tooth Book”, geschreven door Dr. Seuss, waarin kinderen het belang op lange termijn van tandheelkundige zorg wordt uitgelegd. Het is ook het citaat dat u vindt bij de ingang van deze moderne tandheelkundige praktijk in Kroatië.

Deze visuele ruimte, gekenmerkt door het contrast van zwart en wit, lijkt te leiden tot een tijdloze, surrealistische en futuristische plek: de witte muren van de wachtkamer lijken te leunen over een stoel met zwarte geometrische kussens en het plafond is bezaaid met een aantal grote ronde led-verlichting als sterren aan de hemel. De receptie is ook versierd met een reeks led-verlichting die het effect heeft van onderling verbonden moleculen.

Alles is wit, alles weerspiegelt netheid en genialiteit, zelfs de vloer:

Lixio® van Ideal Work® is gekozen om de vloer van de wachtkamer, de gangen die naar de operatiekamers en de vergaderruimte leiden, te bedekken. Lixio® is een innovatieve decoratieve coating die de waarde van Terrazzo kan nabootsen, de oude stijl van grond en gepolijste Venetiaanse vloer. Met een dikte van slechts 5 mm kon met Lixio® een originele naadloze vloer worden gecreëerd met exclusieve Italiaanse marmeraggregaten van hoge kwaliteit.

Hier gekozen in de Carrara White-versie, is Lixio® aangepast door middel van het gebruik van grotere aggregaten in vergelijking met de standaardgrootte, om een nog originelere vloer te creëren voor een dergelijke eigentijdse sfeer.

Het naadloze karakter voorkomt dat vuil zich ophoopt in voegen en garandeert daarom een praktisch en gemakkelijk schoon te maken oppervlak. Zo’n soort voordeel is zeer belangrijk in een populaire tandheelkundige praktijk.

 

Datum: 2018

Plaats: Kroatië

Oplossingen gekozen voor Optische zwart-witte tandartspraktijk in Kroatië

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op