Loading...

In de buurt van Gand is er een moderne villa waarvan de sobere vormen een comfortabel en warm interieur verbergen. De Microtopping® van Ideal Work® is gebruikt om alle vloeren in de villa en oppervlakken van de badkamer te bedekken om de ruimtes met elkaar te verbinden en zo een harmonieuze vloeibaarheid te creëren.

De villa bevindt zich in België, in Sint-Martens-Latem nabij Gand, gelegen in de natuur. Een mooi, poëtisch landschap waar rust heerst.

Het huis lijkt een sobere structuur te hebben: op de gevel worden geometrische lijnen van steen en donker hout afgewisseld met grote ramen, dit zorgt voor een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Het concept, dat de architect Eddy François en het In&Out Architecture-kantoor leidde, was de wil om in het natuurlijke landschap op te gaan en zich over te geven aan het water van de Lys die achter het huis stroomt.

Zoals je kunt zien, wordt binnen de brede ruimte onderbroken door scheidingswanden die je door de overgang van de omgeving leiden.
Alles is op maat gemaakt en de dominante kleuren zijn natuurlijk hout en grijs. Direct achter de woonkamer, die gekenmerkt wordt door een grote open haard die de ruimte nog warmer en gezelliger maakt, is er een muur met een unieke look: deze is gemaakt met een schildertechniek genaamd “Crushed Velvet”, die een ruw klei-effect geeft dat past perfect bij de zuiverheid van het hout.

De meubels zijn goed in balans, zowel op de begane grond als op de bovenverdieping, waar de slaapkamers zich bevinden. Deze hebben een minimalistische stijl om de natuur te benadrukken die kan worden bewonderd door de grote ramen en met een prachtig bovenaanzicht vanaf het terras.

Microtopping® van Ideal Work® is op alle vloeren in het hele huis en voor alle badkameroppervlakken gebruikt om de ruimte te harmoniseren. Het materiaal heeft grote decoratieve voordelen, stroomt van de ene kamer naar de andere en geeft continuïteit aan de hele omgeving, waardoor deze visueel wordt vergroot. De oppervlakken zijn voegloos, gemakkelijk schoon te maken en dankzij een speciale behandeling ondoordringbaar voor water, wat een mooi en functioneel huis oplevert.

Datum: 2016

DesignerEddy François and In&Out Architecture

PlaatsSint-Martens-Latem, Belgium

PhNick Cannaerts

Oplossingen gekozen voorPrivé villa in België

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op