Loading...

Constructievoegen

Ideal-constructievoegen zorgen voor de perfecte oplossing voor betonnen vloeren waar op verschillende tijdstippen nissen in zijn gestort.

Ideal-constructievoegen zorgen voor de perfecte oplossing voor betonnen vloeren waar op verschillende tijdstippen nissen in zijn gestort. Het Ideal Joint-systeem is niet alleen een ‘goed voor elke gelegenheid’-systeem, maar er zijn drie verschillende soorten verbindingen, elk ontworpen om een specifiek probleem op te lossen. Allen worden gekenmerkt door hun hoge betrouwbaarheid, extreem gemak van plaatsing en gebruik en vermogen om te reageren op beweging in twee richtingen

 

Download

IDEAL JOINT CLASSIC

Het is een voorgevormde voeg voor industriële betonvloeren met tweerichtingsrotatie. IDEAL JOINT CLASSIC onderscheidt zich door zijn extreem eenvoudige installatieproces en uiterst betrouwbare werking. IDEAL JOINT CLASSIC is geschikt voor gebruik in alle platen gemaakt van gewapend beton in plaats van de traditionele stalen deuvelconstructiekoppelingen die op het terrein zijn gebouwd. Het kan ook gemakkelijk worden gebruikt om tussenliggende dilatatievoegen te maken, in het geval van extreem grote gietstukken of in het geval van vloerverwarming met de mogelijkheid om de afstand tussen de platen in te stellen op basis van de verwachte thermische uitzetting.
Bekijk de catalogus om de voordelen van het product te ontdekken.

 

Download

IDEAL JOINT PERFORMANCE

Het is een voorgevormde voeg voor industriële betonvloeren met bidirectionele rotatie, speciaal ontworpen voor gebruik in de aanwezigheid van aanzienlijke druk en zwaar verkeer, zoals in logistieke magazijnen, transportknooppunten, enz … IDEAL JOINT PERFORMANCE is geschikt voor gebruik bij het vervangen van traditionele stalen deuvelbouwkundige verbindingen die ter plaatse worden gemaakt in betonplaten die onder druk verkeer staan, zoals logistieke magazijnen, verkeersknooppunten, enz. … en in alle gevallen waar de veelvuldige botsing van zware metalen voorwerpen tegen de verbindingsranden te voorzien is. IDEAL JOINT PERFORMANCE combineert een hoge schokbestendigheid en slijtvastheid met de voordelen en prestaties van de bidirectionele constructievoegen van de Ideal Joint-lijn. IDEAL JOINT PERFORMANCE wordt geleverd op de locatie, gemonteerd en klaar voor gebruik, en vereist geen extra werk na het leggen en gieten van de vloer.
Bekijk de catalogus om de voordelen van het product te ontdekken.

 

Download

IDEAL JOINT DUAL

Het is een voorgevormde voeg die specifiek is ontworpen voor de productie van betonplaten waarop keramische coatings kunnen worden aangebracht. DUAL JOINT wordt gekenmerkt door zijn extreem eenvoudige en snelle installatieproces en zeer hoge bedrijfszekerheid. DUAL JOINT is specifiek ontworpen voor gebruik in commerciële vloeren, tentoonstellingsruimten of in alle situaties waar belastingvereisten het creëren van een betonnen plaat van ten minste 10 cm vereisen, terwijl de esthetische en functionele vereisten of ontwerpkeuzes de constructie van een keramische coating vereisen . Met DUAL JOINT kunt u, met slechts één element, zowel de voeg in de betonnen basisplaat als de overeenkomstige uitzettingsvoeg in de keramische coating maken.
Bekijk de catalogus om de voordelen van het product te ontdekken.

Download

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op