Loading...

Ideal Tix

Een profiel dat dikker is.

Ideal Tix is de speciale versie met hoge dikte van Ideal Wall. De thixotrope samenstelling maakt het perfect voor decoratieve elementen met een hoge schokbestendigheid (vergelijkbaar met beton) en diktes tot 6-7 cm. Kunstmatige stenen, oppervlakken in contact met zwembadwater, open haarden, bogen en trappen, deurkozijnen, vensterbanken … met Ideal Tix kunt u al deze dingen creëren, en praktische uitvoerbaarheid en gebruiksgemak combineren met een geweldig esthetisch effect.

Info

Unieke schoonheid

VOORDELEN

Rivestimenti in roccia artificiale

Het is snel te maken

Zodra IDEAL WALL is aangebracht en de pleister de vereiste bewerkbaarheid heeft bereikt, wordt de specifieke “textuur” gecreëerd door middel van speciale rubberen mallen; Afhankelijk van het type mal, kan de textuur slechts oppervlakkig zijn. Aan de andere kant kunnen de contouren van stenen worden gemaakt met andere Ideal Work®-tools. Er zijn ook enkele mallen die zowel de textuur als de contouren van steen creëren, zodat het alleen nodig is om de volgende dag de afwerking te zoen. Binnen 8-18 uur, afhankelijk van de temperatuur, kunt u de gravures voltooien of nieuwe maken met behulp van de professionele hulpmiddelen van Ideal Work®. Na het voltooien van de afwerking, of binnen 1-2 dagen, gaat u verder met het kleurproces met RAINBOW COLOURS, professionele Ideal Work®-kleurstoffen.

Het is bijzonder aanpasbaar

Het product kan direct op baksteen-, beton- of steenoppervlakken worden aangebracht en, na een goede voorbereiding van de ondergrond, op andere materialen zoals gipsplaat, polystyreen, hout en metalen steunen. Het product kan rechtstreeks in een betonmixer worden gemengd. De speciale formule maakt een grotere bewerkbaarheid mogelijk die het aanbrengen van pleister gemakkelijk en snel maakt, zelfs voor de minder ervaren gebruikers.

Laat je fantasie de vrije loop

Vormen en maten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke vereisten: er is geen limiet voor de grootte of creatieve vrijheid. Ideal Tix-pleister heeft een uitstekende verwerkbaarheid en kan vrij worden gevormd met materialen met een weerstand die vergelijkbaar is met die van beton. De gemaakte stenen zijn daarom extreem duurzaam.

HOE

Oppervlakvoorbereiding
A. Ideal Wall-Eco kan direct worden aangebracht op betonnen oppervlakken, bakstenen, stenen en andere oppervlakken zoals gipsplaat, polystyreen, hout en metalen oppervlakken

Toepassing van Kunstmatige Stenen
1. Mengen van Ideal Wall-eco met water.
2.
Toepassing van Ideal Wall-eco in diktes van 1 tot 3 cm.
3.
Breng zodra het mengsel is aangebracht en droog is het vloeibare lossingsmiddel aan en stamp het oppervlak aan met behulp van mallen en professionele apparatuur van Ideal Work.
4.
Ga de volgende dag verder met het schoonmaken en afwerken van de textuur met behulp van professionele gereedschappen.
5. 
Kleuren met Colour Rainbow.

6. Aanbrengen van beschermende sealer Ideal Sealer Medium (voor buitentoepassingen) of hars Ideal Acrylic (voor binnentoepassingen).

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op