Loading...

Ideal Wall

Mooi en toegankelijk

Ideal Wall is ontwikkeld door Ideal Work® om hoogwaardige decoratieve verticale afwerkingen te creëren voor een betaalbare prijs. Muren, zuilen, panelen, trappen, decoratieve structuren en andere oppervlakken krijgen een meer verfijnde, originele en indrukwekkende uitstraling. Ideal Wall bestaat uit geselecteerd zand, Portlandcement, UV-bestendige anorganische oxiden en specifieke additieven om het werkproces, niveau van waterdichtheid en de hechting te verbeteren

Info

Unieke schoonheid

VOORDELEN

Het is snel te realiseren

Nadat IDEAL WALL is aangebracht en het pleister de juiste consistentie heeft bereikt, wordt de specifieke “textuur” gecreëerd door middel van speciale rubberen mallen; afhankelijk van het type mal kan de textuur slechts oppervlakkig zijn. Contouren van stenen of keien worden echter gemaakt met andere Ideal Work®-gereedschappen. Er zijn ook enkele mallen die zowel de textuur als de contouren van steen creëren, zodat het alleen nodig is om de volgende dag de afwerking te doen. Binnen 8-18 uur, afhankelijk van de temperatuur, kunt u de gravures voltooien of nieuwe maken met behulp van de professionele hulpmiddelen van Ideal Work®. Na het voltooien van de afwerking, of binnen 1-2 dagen, kunt u door met het kleurproces met RAINBOW COLOURS, professionele Ideal Work®-kleurstoffen.

muro stampato

Het is geschikt voor gepersonaliseerde ontwerpen

Traditioneel, sober, verfijnd, antiek – met Ideal Wall kunt u alle effecten die u wilt opnieuw op de muur creëren: om huizen, openbare ruimtes, winkelcentra, management- of productielocaties te verfraaien. Van oude baksteen tot keien, van vulkanisch gesteente tot steen, van hout tot platen: er is vrijwel geen limiet aan de oplossingen die gerealiseerd kunnen worden dankzij het uitgebreide aanbod aan vormen dat Ideal Work® heeft gemaakt.

Het is extreem aanpasbaar

Het product kan direct worden aangebracht op baksteen, beton, stenen oppervlakken en, na een goede voorbereiding van de ondergrond, op andere materialen zoals gipsplaat, polystyreen, hout en metalen draagvlakken. De speciale formule maakt een grotere bewerkbaarheid mogelijk die het aanbrengen van het pleister gemakkelijk en snel maakt, zelfs voor degenen met minder ervaring.

HOE

Oppervlakvoorbereiding
A. Ideal Wall-Eco kan rechtstreeks worden aangebracht op betonnen oppervlakken, stenen, rotsen en andere oppervlakken zoals gipsplaat, polystyreen, hout en metalen oppervlakken.

Aanbrengen van de gestempelde muur
1.
Mengen van Ideal Wall eco met water.
2.
Toepassing van Ideal Wall eco in diktes van 1 tot 3 cm.
3.
Breng, zodra het mengsel is gelegd en opgedroog, het vloeibare lossingsmiddel aan en stempel het oppervlak met behulp van mallen en professionele apparatuur van Ideal Work.
4.
Ga de volgende dag verder met het schoonmaken en afwerken van de textuur met behulp van professionele gereedschappen.
5.
Kleuren met Colour Rainbow.
6.
Aanbrengen van beschermende sealer Ideal Sealer Medium (voor buitentoepassingen) of hars Ideal Acrylic (voor binnentoepassingen).

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?


Neem contact met ons op