Loading...

Ideal Wall

Waarom kiezen voor Ideal Wall

Het is snel te realiseren

Nadat IDEAL WALL is aangebracht en het pleister de juiste consistentie heeft bereikt, wordt de specifieke “textuur” gecreëerd door middel van speciale rubberen mallen; afhankelijk van het type mal kan de textuur slechts oppervlakkig zijn. Contouren van stenen of keien worden echter gemaakt met andere Ideal Work®-gereedschappen. Er zijn ook enkele mallen die zowel de textuur als de contouren van steen creëren, zodat het alleen nodig is om de volgende dag de afwerking te doen. Binnen 8-18 uur, afhankelijk van de temperatuur, kunt u de gravures voltooien of nieuwe maken met behulp van de professionele hulpmiddelen van Ideal Work®. Na het voltooien van de afwerking, of binnen 1-2 dagen, kunt u door met het kleurproces met RAINBOW COLOURS, professionele Ideal Work®-kleurstoffen.

Het is geschikt voor gepersonaliseerde ontwerpen

Traditioneel, sober, verfijnd, antiek – met Ideal Wall kunt u alle effecten die u wilt opnieuw op de muur creëren: om huizen, openbare ruimtes, winkelcentra, management- of productielocaties te verfraaien. Van oude baksteen tot keien, van vulkanisch gesteente tot steen, van hout tot platen: er is vrijwel geen limiet aan de oplossingen die gerealiseerd kunnen worden dankzij het uitgebreide aanbod aan vormen dat Ideal Work® heeft gemaakt.

Het is extreem aanpasbaar

Het product kan direct worden aangebracht op baksteen, beton, stenen oppervlakken en, na een goede voorbereiding van de ondergrond, op andere materialen zoals gipsplaat, polystyreen, hout en metalen draagvlakken. De speciale formule maakt een grotere bewerkbaarheid mogelijk die het aanbrengen van het pleister gemakkelijk en snel maakt, zelfs voor degenen met minder ervaring.

Plus van product

Speed of laying
Speed of laying
Low-thickness
Low-thickness
Low structural impact
Low structural impact
Custom finishes
Custom finishes

HOE

Oppervlakvoorbereiding
1-2. Ideal Wall-Eco kan rechtstreeks worden aangebracht op betonnen oppervlakken, stenen, rotsen en andere oppervlakken zoals gipsplaat, polystyreen, hout en metalen oppervlakken.

Aanbrengen van de gestempelde muur
3. 
Mengen van Ideal Wall eco met water.
4. 
Toepassing van Ideal Wall eco in diktes van 1 tot 3 cm.
5. 
Breng, zodra het mengsel is gelegd en opgedroog, het vloeibare lossingsmiddel aan en stempel het oppervlak met behulp van mallen en professionele apparatuur van Ideal Work.
6. 
Ga de volgende dag verder met het schoonmaken en afwerken van de textuur met behulp van professionele gereedschappen.
7. 
Kleuren met Colour Rainbow.
8. 
Aanbrengen van beschermende sealer Ideal Sealer Medium (voor buitentoepassingen) of hars Ideal Acrylic (voor binnentoepassingen).

FAQ

Afhankelijk van de omstandigheden van de ondergrond en het gekozen type textuur (grote of kleine stenen, bakstenen, enz.) Kunnen de installatietijden variëren. Als richtlijn kunnen de installatietijden om een muur van 20 vierkante meter te maken, variëren van 2 tot 3 werkdagen.

Na een zorgvuldige beoordeling van de ondergrond en een adequate voorbereiding, kan de gestempelde muur op elk type oppervlak worden gerealiseerd. Het is altijd de verantwoordelijkheid van uw Ideal Work-installateur om advies te geven over de haalbaarheid van de uitvoering en u te helpen bij het kiezen van de meest geschikte oplossing voor uw vereisten.

De gestempelde muur is, in overeenstemming met de EG-regelgeving, geclassificeerd als gekleurd, enkellaags pleisterwerk voor buiten. Het materiaal is daarom geschikt voor buitentoepassingen en is bestand tegen vries/dooicycli. In dergelijke gevallen is het verstandig om de meest geschikte beschermende behandeling te kiezen.

Technisch gezien is het ook mogelijk om het pleister op horizontale oppervlakken aan te brengen, maar er moet rekening worden gehouden met de hoeveelheid verkeer waar de nieuwe oppervlakken aan worden blootgesteld. In geval van voetgangersverkeer kan een alternatieve oplossing worden gebruikt, zoals Stamped Floors of iets soortgelijks.

De gestempelde muur vereist geen speciaal onderhoud maar moet worden afgedicht. Het wordt aanbevolen om de oppervlakken te reinigen met koud water en te vegen met een zachte borstel. Afhankelijk van de klimatologische omstandigheden (bijvoorbeeld nabijheid van de zee of zeer koude gebieden), wordt aanbevolen in de loop der jaren een nieuwe laag beschermende hars aan te brengen.

OPTIE 1: De gestempelde muur is de enige Ideal Work-oplossing die zich ook leent voor "doe-het-zelf" -gebruik. Meestal is het bedrijfsbeleid dat er specifieke trainingscursussen op het hoofdkantoor moeten worden gevolgd voordat het materiaal kan worden gekocht.


OPTIE 2: Ideal Work identificeert direct de geautoriseerde installateur in uw regio. Het is erg belangrijk om het werk toe te wijzen aan een gespecialiseerd installateur van Ideal Work om een kwaliteitsresultaat te verkrijgen. Ideal Work leidt zijn eigen installateurs op door middel van periodieke cursussen, die worden bijgewoond door gespecialiseerd personeel, met als doel nieuwe installateurs op te leiden die willen beginnen met het installeren van de producten, en de technieken van degenen die de producten al gebruiken te verbeteren.

De dikte van het pleister varieert van 1 cm tot 3 cm, afhankelijk van de specificaties van de ondergrond en het gekozen type print. Sommige prints hebben diepe structuren en vereisen een grotere dikte.

De gestempelde muur is geclassificeerd, in overeenstemming met de EG-regelgeving, als gekleurd, enkellaags pleisterwerk voor buiten. De weerstand tegen compressie is 3,4 N/mm², vergelijkbaar met traditioneel pleisterwerk voor buiten.

De kleuring van de gestempelde muur kan worden gedaan door het pleister volledig te kleuren met de kleurstoffen van het Color-pakket-c (verkrijgbaar in 24 kleuren) en oppervlakkige arcering met de Rainbow-kleurstoffen (verkrijgbaar in 11 kleuren). De combinaties zijn vrijwel eindeloos. Het is mogelijk om verschillende kleuren samen te mengen, ze met water te verdunnen of de chromatische effecten aan te passen door de applicatietechniek te veranderen.

Door een adequate voorbereiding van de ondergrond van beide oppervlakken, kan het materiaal geschikt zijn voor een dergelijke toepassing. In elk geval is het de verantwoordelijkheid van uw Ideal Work-installateur om u te adviseren over de haalbaarheid van de operatie en u te helpen bij het kiezen van de meest geschikte oplossing voor uw vereisten.

Naast het brede aanbod aan prints getoond in de Ideal Work-printcatalogus, kan het Ideal Wall-pleisterwerk ook handmatig worden bewerkt met behulp van voorgevormde stempels. De uit de vrije hand gelakte afwerkingstechniek is zeer complex en moet worden uitgevoerd door hooggekwalificeerd personeel. Om een resultaat van hoge kwaliteit te verkrijgen, wordt het aanbevolen om het werk toe te wijzen aan een gespecialiseerd installateur van Ideal Work.

Absoluut niet. De gestempelde muur is gemaakt met een vooraf gemengde pleister die rechtstreeks op de ondergrond wordt aangebracht en later wordt geperst met speciale stempels die de vormen en texturen van stenen, keien en zelfs hout nabootsen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op