Loading...

Extreme nauwkeurigheid en vormbalans: dit is wat u kunt waarnemen wanneer u deze prachtige moderne villa nadert die is gebouwd in de buurt van Pordenone.

Van buitenaf is orde het meest opmerkelijke karakter: de villa is opgezet als een reeks kubussen die in elkaar passen om een complexer massief lichaam te vormen waarvan elk gezicht een parallellogram is. Het oppervlak is glad en bestaat uit neutrale kleuren, alleen onderbroken door een stenen muur die langs de zwembadzijde loopt: wit overheerst en wordt alleen onderbroken door een grijs betoneffect.

Als u de oprit oprijdt, passeert u Sassoitalia van Ideal Work, het bestratings- en vloersysteem dat herinnert aan de grote Italiaanse traditie van “gewassen steen”. Hier, bijna in tegenstelling tot de extreme moderniteit van het gebouw, integreert het harmonieus in het landschap.

Pavimento veneziano Lixio

Als je de drempel van het gebouw passeert, voel je je alsof je een surrealistische, moderne ruimte betreedt: zelfs hier, net als aan de buitenkant, wordt alles gedomineerd door geometrische nauwkeurigheid. Absoluut minimalisme met een paar design elementen toegevoegd in grote kamers; een klein aantal meubels in vintage stijl doorbreekt de nauwkeurigheid en geeft warmte.

De omgeving schijnt overal en vergroot de ruimte in een sfeer van puurheid en elegantie. Wit overheerst terwijl de andere paar kleuren slechts extra’s zijn: dit is bijvoorbeeld te zien aan het zwart in de moderne keuken, of aan het roze van de bank in de grote woonkamer. Hier waant u zich weer in de tuin: het grote centrale raam creëert in feite een geheel tussen binnen en buiten, waardoor natuurlijk licht de ruimte kan vullen. De meubels merkt u bijna niet op. U kijkt uit op de ramen en lijkt te willen zitten in het groene landschap om te ontspannen zonder gedachten.

Elegantie wordt gegeven door de eenvoud van de vormen en de essentie van de ruimte. Elk element is exclusief en heeft zijn eigen functie. Als vloer werd gekozen voor LIXIO micro-terrazzo, de nieuwe Venetiaanse vloer die voortvloeit uit de innovatieve technologie van Ideal Work. Door de Bianco Carrara-variant verbetert LIXIO de meubels met zijn helderheid en pronkt ze net zo waardevol als kunstwerken in een museum.

Het resultaat is een eigentijdse ruimte, zonder overbodige versieringen, die het Italiaanse karakter en afkomst niet vergeet.

Oplossingen gekozen voor Privé-woning Pordenone

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of twijfels?
Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Wilt u partner worden van Ideal Work of gewoon contact opnemen met het bedrijf?

Neem contact met ons op